Amopage

Hvordan kle alder riktig

- Views 2
Advertisement

Bare fordi du blir eldre betyr ikke at du trenger å kle seg i trist og kjedelig klær. Men, du blir eldre, og det er ikke lenger hensiktsmessig å kle seg i de samme klærne som elever i videregående skole. Du kan fortsatt være mote fremover mens dressing som passer til alderen.

For kvinner

 • 1

Kjenn din kroppsform; Dette er viktig å kle på passende for din alder. Få foran en full lengde speil og prøve på alle klærne i skapet. Bli kvitt alt som er for stramt og for avslørende.

2

Vis huden på riktig måte. Topper som viser frem dine skuldre og hals er tidløs og kan brukes i alle aldre. Etter hvert som du blir eldre, holde seg borte fra teeny mini-skjørt og itty-bitty midriff-Baring topper.

3

Stick med klassisk utseende. En godt skreddersydd jakke sammen med klassisk snitt bukser alltid har vært i stil. Hvis det er kjoler som du elsker, velger vikle kjoler. Disse klassiske kjoler ser bra ut på kvinner i alle aldre.

4

Følg utviklingen i små doser. Det er OK å være trendy, men gjør det med tilbehør som smykker og skjerf. Iført noen tilbehør viser at du fortsatt er mote fremover, men ikke en slave til klær trender.

For menn

1

Eier en dress. Hvis du ikke allerede har en, kjøpe en. Hvis du kjøper en ny en, være sikker på at det er en klassisk marineblå, svart eller koksgrå.

2

Velg klær som passer kroppen din. Kjøp button-down skjorter som passer både nakke og arm målinger, får buksa er skreddersydd og ikke ha noe som er for stramt eller for løst.

3

Si nei til dobbeltspente dresser. De er ikke flatterende, de er heller ikke attraktivt. Sats på den klassiske fire knapper, enkeltspent dress.

4

Bruk egnet casual klær. Velg jeans og khakis med rett snitt ben og krage bomull pologensere.

Hint

Hold buksa enkel. Kjøp klassiske cut bukser som bryter på toppen av foten og ikke noe kortere eller lengre. Se etter etiketten "straight leg" for jeans og khakis og "classic cut" for kjole bukser.

Holde skoene i god form. Pass på at skoene har en skinne på dem. Bli kvitt sko som faller fra hverandre eller er slitt.

Ikke kjøp bukser med folder. Folder ikke flatere enhver kroppstype. Velg flat foran bukser i stedet.

Ikke avslør for mye på toppen. Hvis du har stor cleavage, det er flott, men det er en fin linje mellom sexy cleavage og for mye cleavage. For mye vil ødelegge selv de vakreste ensembler.

Hold cargo bukser hjemme. Disse buksene er stor for å arbeide rundt huset eller i hagen, fordi de er så funksjonell. Utenfor hjemmet gjør de du ser ut som du prøver for hardt å holde på ungdommen.

Ikke avslør for mye på toppen. Ikke vis brystet hår; knepp opp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kle-alder-riktig/ "

相关文章!
 • Hvordan kle seg riktig for Klagemuren i Jerusalem Hvordan kle seg riktig for Klagemuren i Jerusalem
  - 阅 23

  Klagemuren (også kjent som Vestmuren) i Jerusalem er det helligste sted i jødedommen fordi det er den eneste gjenværende av det som antas å være i templet ødelagt i år 70 e.Kr. av romerne. Jødene valfarter til veggen for å be, beklage tapet av tempel

 • Hvordan kle for en første date - Kvinner
  - 阅 1

  Hvordan kle for en første date - Kvinner. Tillit er navnet på spillet her. Du trenger Kvinners Casual Topper Årsaks kvinners bukser Dame Lukket toed sko Dress Pants Kvinners Kvinners Dress skjorter Kvinners kjole sko Kvinner Kjole Genser Kvinners San

 • Hvordan kle for julemiddag
  - 阅 0

  Julemiddagen er en mulighet til å tilbringe tid med sine kjære og nyte god mat. Du bør kle seg riktig, ikke bare for å være respektfull av ferie og til de som deltar på middag, men så vil du også være komfortabel og stilig. Bruksanvisning Bruk komfor