Amopage

Hvordan kle å anstand en Prom

- Views 0
Advertisement

Så du frivillig til å holde øye med skoleball, men du aner ikke hva du skal ha. Følg disse trinnene for å sette sammen en nydelig, alderstilpasset utstyr som ikke vil forlate deg gjemmer seg i hjørnet.

Bruksanvisning

Sett 80-prom kjole tilbake i skapet. Hvis bilder av volanger, puffy kjoler og glitter fyller hodet ditt, bør du vurdere revurdere din ide om den perfekte promenadekonsert chaperoning kjole. Selvfølgelig ønsker du å se og føles bra, men du ønsker ikke å ut-kle barna.

Avgjøre om det er hensiktsmessig å følge skoleball tema. Bare fordi temaet er "Adventures Under the Sea" betyr ikke at du skal vise opp kledd som Ariel. Hvis anstand har besluttet som en gruppe for å kle seg i temaet, så du er OK, men hvis ikke, vil du mest sannsynlig angre på avgjørelsen i det øyeblikket du går inn døren.

Gå den konservative ruten. Det eneste som er mer pinlig enn å se at en kvinne kledd i en rosa ballkjole blir den kvinnen. For å sikre at du vil være komfortabel i antrekket ditt, går konservative. Dette er ikke din kveld å skinne, så spille det trygt med en liten sort kjole eller noe klassisk i et spenstig fargevalg. Hvis barna vil være i formelle slitasje, så du bør også, men holde den under kontroll.

Spille det trygt med en beskjeden dress. Pappa beste alternativet er å gå med dress og slips-noe han ville ha i kirken eller et forretningsmøte. Koordinerende mor og fars drakter er en måte å gjøre en uttalelse i den voksne publikum, men likevel passe inn i den generelle publikum.

Holde jentene dekket. Barnets high school prom er ikke tiden for å avsløre din cleavage. Hold brystet dekket og holde seg borte fra spaghetti stropper. Selv om du tror du ser fantastisk i det, det er rett og slett ikke tid eller sted for det. Kjøp kjole og lagre den for en annen tid.

Hold komfort i tankene. Du vil sannsynligvis være på føttene mesteparten av kvelden, så velg sko som ikke vil ha deg humpet halvveis inn i partiet. Du kan også bli bedt om å holde seg i nærheten etter festen for å hjelpe rive ned, så velg en kjole eller skjørt som vil tillate deg å bøye og flytte noe enkelt.

Hint

Hold deg jordet i din rolle på skoleball. Du er der for å kjøre bak-kulissene aspekter, ikke snu hoder. La denne kvelden være om barna.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kle-a-anstand-en-prom/ "

相关文章!
 • Hvordan kle for en 80-Prom Hvordan kle for en 80-Prom
  - 阅 0

  Elektronisk musikk, store klær og enda større hår var noen av de beste delene av 1980-tallet, og noen steder førte dem sammen ganske så levende som en 80-talls high school prom. Gutta kledde pastell smoking med frilly ruffled skjorte, mens jentene br

 • Hvordan kle seg ut som en Cop
  - 阅 3

  Hvordan kle seg ut som en politimann. Hvis du virkelig vil at folk skal respektere din autoritet på ditt neste kostyme fest, kle seg ut som politimann. Den beste delen om denne drakten er at hvis noen prøver å stjele din drink eller forstyrre fest, k

 • Hvordan kle for en første date - Kvinner
  - 阅 1

  Hvordan kle for en første date - Kvinner. Tillit er navnet på spillet her. Du trenger Kvinners Casual Topper Årsaks kvinners bukser Dame Lukket toed sko Dress Pants Kvinners Kvinners Dress skjorter Kvinners kjole sko Kvinner Kjole Genser Kvinners San