Amopage

Hvordan kjøre med kjettinger

- Views 0
Advertisement

Hvordan kjøre med kjettinger


Kjøring med kjettinger på bilens dekk kan få deg nedover veien og trygt hjem i en snøstorm, men det kan også være en frustrerende og farlig oppgave. Hensyn må tas og kjørevaner endret for å sikre trygg og hendelsen frie reiser. Etter noen commonsense retningslinjer og være tålmodig kan være forskjellen mellom liv og død.

Bruksanvisning

 • 1

Sikre dine kjedene er riktig installert. Hvis bare ved hjelp av to kjeder, sørge for at de er på drivakseldekk.

2

Gi deg selv ekstra tid til å nå dine mål, og sikre at du har en full tank av gass før du går inn i de snødekte forhold.

3

Hvordan kjøre med kjettinger


Tømme frontruten for is og snø. Sjekk viskervæskenivået og sørge for at det er full. Bære en ekstra kanne med væske. Reiser i snødekte og isete forhold ofte krever mer svisker væske som skal brukes enn vanlig.

4

Hold ekstra plass mellom deg og bilen foran deg. Stoppe i snødekte og isete forhold tar betydelig mer avstand.

5

Når du bremser, påfør et lett trykk på pedalen flere ganger i stedet for å holde bremsen ned. La hastigheten av kjøretøyet bremse ned på egen hånd uten bruk av brems så mye som mulig. Hvis du begynner å gli eller fisk halen ved oppbremsing, slipp bremsen umiddelbart og rette bilen med langsomme svinger av hjulet.

6

Slå av radioen og holde samtalen til et minimum. Slå av mobiltelefonen din og betale ekstra oppmerksomhet til kjørebanen.

7

Hvordan kjøre med kjettinger


Ro ned. Ved å være tålmodig og senke hastigheten vil du øke sjansene dine for å unngå en ulykke og ankommer trygt til din destinasjon.

Hint

Kjeder er for kjøring korte avstander på snø pakket veier. Fjern dem så snart det er trygt. Kjøring på harde veier kan skade kjeder og kjøretøyet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kjore-med-kjettinger/ "

相关文章!
 • Hvordan kjøre med en iPhone Hvordan kjøre med en iPhone
  - 阅 0

  IPhone holder deg i kontakt med venner og familie, sporer dine avtaler, forteller deg været og holder deg distrahert på langdistanseturer med sine utallige spill. Men for fitness-bevisst, kan iPhone også være en trening kompis. Kjører med iPhone kan

 • Hvordan kjøre med for lavt dekktrykk Hvordan kjøre med for lavt dekktrykk
  - 阅 0

  Lavt dekktrykk ikke bare senker gass kjørelengde, kan det være farlig på veien. Dekk fylt under produsentens anbefalte lufttrykk overopphetes og kan bryte ned kjemisk ved høye hastigheter, noe som kan føre til en utblåsning og en ulykke. Kjøring med

 • Hvordan kjøre med piggdekk
  - 阅 0

  Uansett hva slags kjøretøy du kjører, eller hvor godt forberedt du eller kjøretøyet er, kjøring i dårlig vær er alltid stressende. For kjøring i noen av de mest alvorlige været, for eksempel snø og isete forhold, piggdekk brukes ofte. Med riktige for