Amopage

Hvordan kjøpe Spirulina pulver Supplement og bruke det

- Views 0
Advertisement

Hvordan kjøpe Spirulina pulver Supplement og bruke det


Visste du at Spirulina pulver supplement er ansett som en superfood? Og før du avviser dette som en midlertidig kjepphest, kan du være interessert i å vite at noen av de opprinnelige bosetterne i de amerikanske koloniene levde matmangel ved tørking og forbruker blå grønne alger, eller det vi kaller spirulina.

Spirulina vokser på ferskvannsdammer og er teknisk alger, ikke tang, siden det ikke er en saltvann organisme.

Spirulina pulver supplement er tørket, pulverisert versjon av den næringsrike alger og inneholder flere B-vitaminer og vitamin-CD og E, så vel som tallrike mineraler.

Følger disse tipsene for å kjøpe og bruke denne grønne superfood supplement.

Bruksanvisning

 • 1

Hvordan kjøpe Spirulina pulver Supplement og bruke det


Sjekk produktbeskrivelsen for å sørge for at spirulina er sertifisert økologisk, eller er dyrket naturlig uten bruk av plantevernmidler, plantevernmidler eller andre skadelige kjemikalier.

2

Kontroller at spirulina pulver supplement inneholder ingen tilsetningsstoffer, fyllstoffer eller konserveringsmidler - du bør kjøpe bare for supplement uten andre ingredienser.

3

Hvordan kjøpe Spirulina pulver Supplement og bruke det


Vurder å kjøpe spirulina tabletter i stedet for pulver hvis du ønsker å ta Chlorella alger supplement i pilleform i stedet for å bruke pulver.

4

Hvordan kjøpe Spirulina pulver Supplement og bruke det


Ta spirulina ved å blande 1 til 3 spiseskjeer i en frukt eller yoghurt smoothie hver morgen. Hvis du gjør frukt eller grønnsaksjuice i en juicer, tilsett pulver til mix for en svært næringsrik drikke.

Hint

Spirulina er lett å finne på nettet (se Ressurser nedenfor), og er også tilgjengelig i spesial helse-butikker og gjennom vegetarisk mat selskaper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kjope-spirulina-pulver-supplement-og-bruke-det/ "

相关文章!
 • Hvordan spise Spirulina pulver Hvordan spise Spirulina pulver
  - 阅 0

  Mens de helsemessige fordelene av spirulina, en blå-grønne alger, ikke har blitt vitenskapelig bevist for mennesker, dyr og laboratoriestudier foreslår at det kan være ganske gunstig. Ifølge University of Maryland Medical Center, spirulina kan "øke i

 • Hvordan kjøpe protein pulver med EBT Hvordan kjøpe protein pulver med EBT
  - 阅 0

  EBT (elektronisk fordeler overføre) er et statlig støttet program utviklet for å gi husholdninger med lav inntekt med mulighet for å kjøpe mat. Også referert til som matkuponger, bruker et kort som ligner på et debetkort for å muliggjøre deltakerne t

 • Hvordan kjøpe sitronsyre pulver Hvordan kjøpe sitronsyre pulver
  - 阅 0

  Sitronsyre pulver brukes i matlaging og hermetisering, legemidler og vann oppmykning. Den vanligste hjemmebruk er å hindre misfarging i hermetisk frukt og grønnsaker. Sitronsyre forekommer naturlig i mange frukter og grønnsaker, med høyere konsentras