Amopage

Hvordan kjøpe pygmé geiter

- Views 7
Advertisement

Pygmé geiter, med sin lille størrelse og sosialisering, er ideelle kjæledyr geiter med relativt enkle fekting alternativer fordi de er så små. En pygmé geit kan oppføre seg omtrent som en hund som han følger deg om den daglige virksomheten på gården.

Bruksanvisning

Se etter en geit redning i ditt område. Du kan finne geit redder ved surfer på nettet eller ved å kontakte din lokale fylke dyre tjenester, som bør ha en oversikt over lokale redningsorganisasjoner.

Sjekk for geit oppdrettere i ditt område hvis du ikke kan finne en redning organisasjon, og du er forpliktet til å skaffe pygmé geiter. The National Pygmy Goat Association tilbyr en liste av geit oppdrettere som spesialiserer seg på pygmé geiter.

Sørg for at ungen du adoptere er minst 8 uker gammel. En yngre geit må være flaske-matet, og det er best hvis ungen kan være med moren til den er klar til å bli avvent.

Spør om geita vaksinasjoner og finne ut om hans markkur timeplanen før du kjøper ham. Be om at oppdretter gi skriftlige medisinske poster. Hvis oppdretter ikke kan gjøre det, er han ikke den beste personen til å få geiter fra.

Finn ut om flokken du kjøper fra er testet årlig for sykdommer som tuberkulose, brucellose, Johne sykdom og caseous lymphadenitis. Disse sykdommene kan alle påvirke geit livskvalitet og kan være dødelig. Husk at dersom oppdretter tester for alle sykdommer, kan du betale mer for geit.

Finn ut om bukken er registrert hvis du er interessert i en ren blodslinje. I tillegg kan enkelte oppdrettere selge en geit som en pygmé-og da vil du finne ut at du har tatt i bruk en full-size geit. Alle størrelser geit er elskelig, men du må sørge for at du får det du har betalt for.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kjope-pygme-geiter/ "

相关文章!
 • Hvordan kjøpe en geit Farm Hvordan kjøpe en geit Farm
  - 阅 16

  Kjøpe en geit gården kan være en givende opplevelse. Geiter er intelligente og interessante skapninger og er en god inntektskilde for de som ønsker å supplere sin inntekt. Geitost, geitemelk og geit ull fra visse varianter er alle ønskelige produkter

 • Hvordan Raise pygmé geiter Hvordan Raise pygmé geiter
  - 阅 0

  Pygmé geiter er søt og kosete og gir mange verdifulle tjenester. For eksempel, de holder vegetasjonen på eiendommen kutt, de produserer naturlig gjødsel som du kan bruke for hagen din, og de også bidra til å kontrollere bestander av lopper og flått p

 • Hvordan Breed pygmé geiter Hvordan Breed pygmé geiter
  - 阅 0

  Pygmé geiter er små raser geiter, også kjent som dverger. De brukes først og fremst for show og dyr, og 4-H-prosjekter, men kan også produsere melk eller brukes til kjøtt. Siden de er mindre, spiser de mindre og kan leve i mindre kvartalene, noe som