Amopage

Hvordan kjøpe en geit Farm

- Views 16
Advertisement

Hvordan kjøpe en geit Farm


Kjøpe en geit gården kan være en givende opplevelse. Geiter er intelligente og interessante skapninger og er en god inntektskilde for de som ønsker å supplere sin inntekt. Geitost, geitemelk og geit ull fra visse varianter er alle ønskelige produkter i dagens marked. Les videre for å lære hvordan å kjøpe en geit gård.

Bruksanvisning

 • 1

Forskning hva slags og hvor mye land som er nødvendig for en geitestøl. Dette vil omfatte hvor mange geiter kan få omsorg per acre, hva slags boliger er nødvendig, og hva slags terreng de trenger.

2

Snakk med geit bønder i ditt område om hva det tar å kjøre en geitestøl. Vurder å besøke en gård for dagen eller helgen for å få et inntrykk av hva som foregår.

3

Kontakt en lokal eiendomsmegler arbeider i gården eiendom. La henne vite at du ser spesielt for en etablert geit gård eller eiendom som vil romme en ny gård.

4

Delta på lokale 4-H hendelser eller ditt fylke eller stat rettferdig. Dette er en fin måte å møte geit bønder, spesielt i de dager da de viser sine dyr.

5

Sjekk din lokale papir for eiendom til salgs i eller i nærheten av området du er interessert i. Dette er også en god måte å lager din geitestøl. Ofte bønder vil annonsere geiter for salg i lokalavisen.

6

Besøk den amerikanske Dairy Goat Association nettsted for viktig informasjon om geit omsorg og oppdrett.

7

Finn ut verdien av jordbruksland i det området du er interessert i, slik at du kan gjøre riktige bud for eiendom.

Hint

Bestem hvor mye penger du har til å investere, hvor mye det vil koste å kjøre gården din, og når du kan forvente en avkastning på investeringen din. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hvilken størrelse gården du ønsker å kjøpe.

Å få innsikt fra etablerte geit bønder er den beste måten å lære om dette er riktig type jordbruk for deg. Hvis du allerede har en gård, vurdere å legge geiter til din eksisterende lager og starter små.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kjope-en-geit-farm/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en geit Farmer
  - 阅 3

  Holde geiter for innenlandske og kommersielle formål kan vise seg å være en oppfylle våge hvis du er interessert i livet på gården. Sammenlignet med å holde andre typer husdyr, som kyr, krever geit oppdrett en relativt lav mengde oppstart kapital. Å

 • Hvordan kjøpe pygmé geiter
  - 阅 4

  Pygmé geiter, med sin lille størrelse og sosialisering, er ideelle kjæledyr geiter med relativt enkle fekting alternativer fordi de er så små. En pygmé geit kan oppføre seg omtrent som en hund som han følger deg om den daglige virksomheten på gården.

 • Hvordan kjøpe en Alpaca Farm Hvordan kjøpe en Alpaca Farm
  - 阅 3

  Alpaca oppdrett har blitt populært i USA siden dyrene ble importert fra Sør-Amerika i 1984. Ifølge Alpaca eiere og oppdrettere Association (Aoba), er alpakkaer høyt verdsatt for sine varme, myke fleece som har ekstraordinære isolasjon makt. Avhengig