Amopage

Hvordan kjøpe en ekstern harddisk

- Views 0
Advertisement

Datalagring i datamaskinen er av stor betydning. Arkivering av data bidrar til å optimalisere arbeidsfunksjoner og av denne grunn har eksterne harddisker blir stadig mer populært. Når det gjelder å kjøpe en ekstern harddisk, størrelse og pris er viktige faktorer. Merk at med økende sikkerhet bortfaller og harddisken krasjer, en ekstern harddisk gir høy datavern til en bruker. Det kan også fungere som en ekstra harddisk til den som finnes på datamaskinen. Eksterne harddisker er tilgjengelig både online og offline. Her er hvordan du kan kjøpe en ekstern harddisk.

Bruksanvisning

Sjekk datamaskinkonfigurasjonen. Bestem deg for størrelsen på datalagring. Finn den nåværende plass og minne (RAM). Du kan få det ved å høyreklikke på "Min Datamaskin" og trykke på "Properties" -knappen. Dobling av RAM i lys av dine fremtidige behov.

Vurdere behovet for den eksterne harddisken. Hvis du trenger en ekstern harddisk for å lytte til musikk eller grafikk, kjøpe en spesiell stasjon som gjør at disse tilleggsfunksjoner.

Avgjøre formatet av den eksterne stasjonen. Husk 2,5 tommer og 3,5 tommer er standardformater. Den førstnevnte er mer transportabel og lett for lagring av data raskt.

Bekreft grensesnitt for datamaskinen. De fleste datamaskiner har USB eller Firewire-grensesnitt. USB-2,0-grensesnittet er ansett for å være et godt alternativ for rask dataoverføring.

Planlegge budsjettet før du gjør et valg av ekstern harddisk.

Lær mer om funksjonene og prisene på eksterne harddisker ved å henvise til online kjøpernes guider. Bla gjennom vurderinger og sammenligne priser. Enkelte populære kjøpernes guider er Bokkilden, Windows Marketplace, Gran og Epinions (se lenker nedenfor).

Bla gjennom blogger og tech diskusjonsfora. Dette er gode muligheter for å samle mer informasjon om funksjoner, trender og andre innsikt på en ekstern harddisk.

Kjøp en ekstern harddisk etter sammenligne priser i forskjellige butikker online og offline. Søk etter nettbaserte forhandlere ved hjelp av søkemotorer som Google eller Yahoo. Bla gjennom populære nettbutikker som CompUSA, Best Buy og Circuit City (se lenker nedenfor).

Hint

Velg en stasjon med lyd- og videoutganger for multimedie operasjoner og forbindelser til TV-skjermen.

Ikke gå inn for USB 1.1-grensesnitt som den har en svak overføringshastighet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kjope-en-ekstern-harddisk/ "

相关文章!
 • Hvordan legge til ekstern harddisk til en PC Hvordan legge til ekstern harddisk til en PC
  - 阅 0

  Eksterne harddisker er enkelt å legge til, siden de ikke krever åpner datamaskinen. Disse stasjonene gir økt lagring og bærbarhet siden de jobber med flere systemer. Du kan bruke den eksterne harddisken til å sikkerhetskopiere filer eller overføre fi

 • Hvordan bruke en ekstern harddisk på din PC
  - 阅 0

  En ekstern harddisk kan brukes til å lagre digitale bilder, store musikkfiler, store dokumenter og andre personlige filer som kan ta opp for mye plass på datamaskinens opprinnelige produsert harddisk. En ekstern harddisk er bærbar. Dermed kan du ta e

 • Hvordan åpne en ekstern harddisk
  - 阅 0

  Eksterne harddisker er en billig maskinvare add-on som har mange potensielle bruksområder. Når det kommer til å ha nok lagringsplass til å sikkerhetskopiere filer, er det ingen bedre måte å gå. Mange bruker disse eksterne enheter fordi de kan forlate