Amopage

Hvordan kjøpe en bil i skifte

- Views 0
Advertisement

Hvordan kjøpe en bil i skifte


Kjøpe en bil i skifte eller i en eiendom salg er en måte å få en høy kvalitet bil uten å betale prisene funnet hos forhandlerne. Hvis du planlegger å kjøpe en bil på denne måten, må du ha nok penger til å gjøre et innskudd på kjøretøyet, og du må ha kontanter eller lån godkjenning på plass for å betale mellomlegget som skyldes en gang.

Du trenger

Cash for et innskudd på kjøretøyet

Kontanter eller lån godkjenning for balansen av prisen du forhandle

Bruksanvisning

Finn ut om det er noen åpne eiendommer der biler blir tilbudt eller gjort tilgjengelig for salg i ditt område. Den juridiske merknader delen i lokalavisen er en god kilde til slik informasjon, som er Internett. Ulike nettsteder gi oppdateringer og informasjon om eiendom salg og spesifikke elementer som blir solgt gjennom en eiendom. Fylket kontorist også bør vite om avhendingsloven og eiendom ellers for salg gjennom en eiendom.

Delta på en eiendom salg eller auksjon. Mange eiendommer gjennomføre auksjoner for å selge eiendommen til alle typer, inkludert biler.

Kontakt byrder eller administrator av en eiendom som tilbyr en bil for salg utenfor en eiendom salg eller auksjon. Mange eiendommer vil gi avkall på en fullverdig salg eller auksjon, og vil bare annonsere ulike eiendoms gjenstander for salg gjennom rubrikkannonser og lignende typer reklame.

Kontroller at byrder eller administrator av boet har fått passende rettslig godkjennelse til å selge eiendeler (eiendom) av en eiendom. Med andre ord, be om en kopi av ordren fra retten åpner for salg av eiendom som eiendom. Du ønsker ikke å ende opp med å betale penger for en bil bare for å oppdage at retten har ennå til å godkjenne salg av eiendom av eiendom, herunder en bil. Hvis ikke har fått slik godkjenning, kan du ende opp med å ha penger bundet opp på ubestemt tid.

Husk at i enkelte jurisdiksjoner salg av en bil (spesielt en som er en dyrere modell) kan kreve spesiell domstol godkjenning. Derfor planlegge å avgjøre hvorvidt en slik spesifikk domstol godkjenning er nødvendig. Når dette pålegget er gitt (igjen, hvis det er nødvendig eller nødvendig), en endelig regning for salg kan utstedes og prosessen med å overføre tittel i ditt eget navn kan starte.

Registrer tittelen til bilen i ditt navn som du ville gjort i kjølvannet av en annen type salgstransaksjon som involverer en bil.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kjope-en-bil-i-skifte/ "

相关文章!
 • Hvordan kjøpe en bil med Business Credit
  - 阅 2

  Kommersiell kreditt gjør at en bedriftseier å låne mot sin virksomhet i stedet for hans eller hennes personlige kreditt-fil. Også virksomheten kreditt eliminerer personlig ansvar fra kontrakten, som beskytter låntakers personlige eiendeler. Du kan br

 • Hvordan kjøpe en bil til å videreselge Hvordan kjøpe en bil til å videreselge
  - 阅 0

  Kjøpe lavt og selge høyt for å tjene penger er noe som folk gjør hver dag. Det kan være morsomt funn at mye (eller at "once-in-a-lifetime" deal) og deretter snu rundt og selge den og senke de ekstra pengene. Det kan være en risikofylt forslag, s

 • Hvordan kjøpe en bil under kapittel 7 konkurs
  - 阅 0

  Kjøpe en bil under et kapittel syv konkurs er en vanskelig prosess. Du bør snakke med din konkurs advokat for å forsikre deg om at du følger reglene slik at konkurs vil fortsatt gå gjennom. Bruksanvisning 1 Bekrefte eventuelle billån som du kan i løp