Amopage

Hvordan kjøpe billetter til World Series

- Views 0
Advertisement

Det er det Fall Classic. Laget ditt spiller. Og du ønsker å gå. Her er hva du må gjøre for å få hendene på billetter World Series.

Du trenger

Kredittkort

Bruksanvisning

Finn venner, familiemedlemmer eller kolleger som er sesongkortholdere for en av playoff lagene. De har den beste muligheten til å få en billett til pålydende pris.

Sjekk billetter delen av teamet hjemmeside for å se om billetter er fortsatt tilgjengelig. Du bare kan få heldige.

Prøv å kjøpe billetter fra teamet på telefon eller over internett under den planlagte salg perioden. Disse billettene vil ofte utsolgt i løpet av 30 minutter. Når billetten byrå eller team gir flere telefonnumre å ringe - prøv å ringe en som vil være mindre opptatt. For eksempel, hvis du ønsker SF Giants playoff billetter ikke ringe telefonnummeret San Francisco; kaller den i den lille byen Redding et par timer nord for publikum.

Besøk en uavhengig billett markedsplass som StubHub.com og klikk på billetter World Series for å se et bredt utvalg av billetter og priser for alle spill tilgjengelig for kjøp. Disse billettene er lagt ut for salg av sesongkortinnehavere som ikke kan gjøre i spillet. Nettsteder som dette ofte selger de beste setene i huset, men du vil trenge en større liga bankkonto for å ha råd til dem. Mens playoff billetter er aldri billig, vil disse stedene også selge billetter i de mer rimelige seksjoner i tillegg.

Tenk de mange billett megler nettsteder du kan finne ved å søke på Google, men sørg for å kun forholde seg til anerkjente selgere.

Kjør i desperasjon til spillet og prøve å kjøpe en billett fra en scalper foran stadion. Forvent å betale top dollar og arbeide for å minimere risikoen for svindel. Hvis du venter til etter starten av spillet, kan billettprisene falle, men det kan være noen flere billetter igjen til å kjøpe.

Hint

Det finnes ikke to måter om det: billetter World Series er dyre. Selv billetter selger til pålydende kan starte på flere hundre dollar hver, og du vil sjelden være i stand til å kjøpe en playoff billett på denne "bargain" pris.

Vurder å kjøpe billetter til betingede spill (spill 5, 6 eller 7) eller senere runder før de blir nødvendig.

For alle Internett transaksjon du gjør, sørg for at nettstedet hvor du kjøper billetter er sikker og pålitelig. Se etter et godkjenningsstempel fra Better Business Bureau, Verisign eller lignende organisasjoner.

I de fleste tilfeller (men ikke alltid), billetter World Series er tilgjengelig til bedre priser i god tid før spillet, spesielt før motstanderne er bestemt.

eBay er ofte et godt sted å finne billetter, men pass opp for falske billetter og skuffelsen over stadig å miste en auksjon. Du kan unngå denne risikoen ved å bruke en uavhengig marked for billetter område som StubHub.com som tilbyr en 100% garanti på transaksjoner.

Mens "skalpering" eller selge billetter over pålydende er ulovlig (selv sjelden håndhevet) i enkelte områder, er det nesten alltid lovlig å kjøpe disse billettene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kjope-billetter-til-world-series/ "

相关文章!
 • Hvordan kjøpe billetter til Lollapalooza Hvordan kjøpe billetter til Lollapalooza
  - 阅 0

  Billetter til Lollapalooza vanligvis gå på salg i april når konserten holdes i august. Du kan kjøpe billetter på billettkontoret hvor arrangementet holdes eller gjennom en av de elektroniske billettbyråer. Bruksanvisning Bestem hva slags erfaring du

 • Hvordan kjøpe billetter til de årlige Golden Globe Awards Hvordan kjøpe billetter til de årlige Golden Globe Awards
  - 阅 0

  Sponset hvert år av Hollywood Foreign Press Association, er Golden Globe Awards generelt ansett som den offisielle starten av utmerkelser sesongen og den største prediktor for hvem som kan vinne Oscar. Å få billetter er nesten umulig fordi Hollywood

 • Hvordan kjøpe billetter til Eiffeltårnet Hvordan kjøpe billetter til Eiffeltårnet
  - 阅 0

  I en oh-så-fransk, rags-to-rik historie, Eiffeltårnet forvandlet fra den mest forhatte monument i Frankrike et århundre siden til toast av byen i dag. Bygd for Paris Exposition i 1889, tårnet var den høyeste i verden; selv før den ble bygget, ble det