Amopage

Hvordan kjøpe Bank CDer Online

- Views 0
Advertisement

En bank sertifikat av innskudd eller CD, er en måte at du kan tjene renter på pengene dine, vanligvis på en høyere rente enn en sparekonto. Interessen at du tjener på en CD, vil avhenge av hvor lenge du lar pengene dine i banken. Du trenger ikke en faktisk sertifikat for å kjøpe en CD; du kan kjøpe bank CDer online.

Bruksanvisning

Finn en bank som gir deg mulighet til å kjøpe en CD på nettet. Mange populære banktjenester fasiliteter, inkludert Bank of America, har elektroniske verktøy som tillater deg å kjøpe CD-nettet i stedet for å besøke en bank i person (se Ressurser).

Velg hvilken type CD konto du ønsker å åpne. For eksempel vil en høy avkastning CD konto sannsynlig kreve at du setter inn et par tusen dollar. Hver online CD kontotype har et annet sett rente.

Velg vilkårene i CD du kjøper på nettet. Lengde på CD-kontoer vil vanligvis variere alt fra mindre enn en måned til 10 år. Jo lenger du lar pengene i CD, jo større avkastning du vil se.

Søk om en CD-konto. Du må gi banken din finansielle detaljer online for å få lov til å kjøpe en CD. Gi ditt personnummer, inntektskilde, yrke og kontaktinformasjon.

Vent på godkjenning. Online godkjenning for en konto vil ta mindre enn 5 minutter. Når du er godkjent, kan du lage en online innskudd for å åpne CD. For å kjøpe CD-en, vil du deretter overføre penger fra en annen bankkonto til din nye CD konto for å fullføre transaksjonen. Du kan administrere CD gjennom bankens nettbank verktøy.

Hint

Kontroller at du bruker en bank som har en sikker Internett-tilkobling. Se etter hengelåssymbolet på nettsiden når du skriver inn sensitiv økonomisk informasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kjope-bank-cder-online/ "

相关文章!
 • Hvordan kjøpe Bank Repo Cars Hvordan kjøpe Bank Repo Cars
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å "kjøpe bank repo biler" for å få en avtale på en bil, kan du finne ganske nye og sent modell biler til en pris godt under dagens detaljhandel verdier. Mens banken repo biler er vanligvis bare tilgjengelig når folk kjøper biler i

 • Hvordan kjøpe Investerings CDer for et barn
  - 阅 0

  Banksertifikater, eller CD-er, er en god måte for barna å begynne å spare, fordi det er svært liten risiko involvert. Fra begynnelsen, de vet hva de har satt inn, hva de får tilbake, og hvor lenge kontanter må bo på banken. Hjelp barnet å gjøre kloke

 • Hvordan kjøpe Bank Repo Heavy Equipment Hvordan kjøpe Bank Repo Heavy Equipment
  - 阅 0

  Långivere har rett til å ta noen eiendom, herunder tungt utstyr, når personen du kjøper den ikke oppfyller vilkårene for lånet. Når en bank overtar noe, ønsker det å hente inn minst en del av beløpet fortsatt skyldte, noe som betyr at det kan selge v