Amopage

Hvordan Kill Rat og mus Trygg

- Views 0
Advertisement

Hvordan Kill Rat og mus Trygg


Ridding huset av gnagere kan være smertefullt. Rotter kan tygge gjennom ledninger og ødelegge isolasjonen. Her er noen tips for å bli kvitt disse rotter eller mus i en hast.

Du trenger

STICK-EM lim feller

Bruksanvisning

Tett eventuelle hull du har rundt huset ditt som kan la gnagere i. Hvor rør skriv ditt hus, gjennomgå mellomrom, og eventuelle andre små åpninger et lite dyr kan passe gjennom. Rotter kan presse gjennom mellomrom så små som en fjerdedel av en tomme. Dette trinnet er viktig å holde rottene ut når du har kontrollert problemet inne.

Finne ut hvor gnagere tilbringer mesteparten av sin tid. Dette kan vanligvis oppnås ved å finne den høyeste konsentrasjonen av avføring (rotte skitt). Gnagere har en tendens til å løpe langs vegger og baseboards. De har dårlig syn og bruker værhårene til å oppfatte objekter på hver side av dem.

Kjøp en pakke med STICK-EM rotter og mus og lim feller. I motsetning til vanlige feller, de bruker et lim som substans for å felle gnagere. Ingen flere bekymringer om vanskelig å sette våren feller. Når fellen er full kan du bare kaste den ut. Limet på fellene kommer duftende, slik at du ikke trenger å bekymre deg om å sette peanøttsmør eller andre agn på fellen.

Plasser feller i de forhåndsbestemte områder. Bare kaste hele fellen når den er full. Hvis fellen går tom for 2-3 dager, er det et tegn på at ingen gnagere er til stede i dette området. Plukk fellen opp og flytte den til en annen plassering.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kill-rat-og-mus-trygg/ "

相关文章!
 • Hvordan Kill Rats med gift Alternatives Hvordan Kill Rats med gift Alternatives
  - 阅 0

  Killing rotter som invadere din plass er helt legitimt. Det er bare ikke mange alternativer som effektivt dreper rotter, men ikke fare for personsikkerhet eller at barn og husdyr. Den billige, lett tilgjengelige tre rotte snap felle har stått testen

 • Hvordan Kill Rats humant Hvordan Kill Rats humant
  - 阅 0

  Hvordan drepe små pattedyr, slik som rotter, er humant et kontroversielt tema. Selv om visse metoder gir en ekstremt rask død til rotter, i de fleste tilfeller er disse fremgangsmåter påføre en dramatisk mengde av smerte raskt og anses for å være inh

 • Hvordan Kill Rats med en boks Trap
  - 阅 0

  En rotte infestation kan være et alvorlig problem siden gnagere ofte bære sykdommer som er skadelig for dyr og mennesker. Rotter er tiltrukket av områder med åpne søppelbokser eller hvor maten har blitt utelatt. Hvis du mate kjæledyrene utenfor, sørg