Amopage

Hvordan Kill Drywood Termitter

- Views 0
Advertisement

Drywood termitter kan lukte ødeleggelse på trekonstruksjoner. Mens underjordiske termitter trenger fuktighet for å overleve, drywood termitter spiser tørt tre som ligger over bakkenivå. Boliger, møbler, gjerder og porter kan alle bli infisert med drywood termitter. Hvis du har drywood termitter, må du ta affære for å bli kvitt dem før de forårsake uopprettelig skade.

Bruksanvisning

Bekreft at du har drywood termitter. Tilstedeværelsen av fecal pellets vil fortelle deg at du har drywood termitter. Deres ekskrementpelletene ligne mørke salt granulat. Siden drywood termitter sparke ekskrementpelletene ut av sine kolonier, hauger ofte akkumuleres under infestation nettsteder. Du kan også ha en profesjonell inspektør vise strukturen for å avgjøre om du har drywood termitter.

Har strukturen fumigated. En profesjonell exterminator vil dekke struktur med en gummi telt og fylle det med giftig gass som dreper drywood termitter. Du vanligvis må fraflytte lokalene for 48 til 72 timer for desinfeksjonen behandlinger.

Få lokaliserte behandlinger. Felle kan spot-behandle bestemte områder snarere enn å behandle hele strukturen. For lokaliserte behandlinger, er gift injisert i bestemte områder av skogen der termitt kolonier synes å ligge. Vanligvis lokaliserte behandlinger er ikke så effektiv som full struktur behandlinger.

Tenk varmebehandling. Strukturen er spiret som det er for desinfesering behandlinger; imidlertid varm luft injisert inn i teltet i stedet for giftige gasser. Den ekstreme varmen effektivt dreper drywood termitter. Siden ingen gift brukes, kan du vanligvis gå tilbake til lokalene raskere enn med utgassing.

Prøv naturlige behandlinger. Mange profesjonelle exterminators ansette bruk av sitrus-baserte produkter for å drepe drywood termitter. Siden ingen kjemikalier blir brukt, kan du gå tilbake til strukturen umiddelbart etter behandling. Du kan også behandle tre selv ved å tørke av dem med sitrus-baserte rengjøringsmidler.

Hint

Forhindre termitter ved behandling av tre med borat kjemikalier.

Gift brukes til å drepe termitter er svært giftige. Hold deg unna fumigated områder i minst 48 timer etter behandling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kill-drywood-termitter/ "

相关文章!
 • Hvordan Kill Formosas Termitter
  - 阅 0

  Stammer opprinnelig fra Asia og funnet hovedsakelig i det sørlige USA, Formosas termitter er noen av de farligste insekter å ha i eller rundt hjemmet ditt. Disse termitter transporteres med bevegelse av jord, trelast, trekasser og andre treprodukter,

 • Hvordan behandle Drywood Termitter Hvordan behandle Drywood Termitter
  - 阅 1

  Drywood termitter kan være mer utfordrende å oppdage enn underjordiske termitter. Når de bygger et reir i huset ditt, de sjelden dukker opp fra sine tre matkilde. Du kan bare legge merke til at du har et angrep dersom termitter dukke opp i en sverm,

 • Hvordan Kill Underground Termitter
  - 阅 0

  Underground eller underjordiske termitter er den vanligste typen av termitter i USA. De er beryktet for å invadere hjemmene og for å være vanskelig å drepe. Faktisk går på offensiven mot underjordiske termitter er ikke ansett som den beste løpet av h