Amopage

Hvordan kaste en Resident Manager

- Views 0
Advertisement

Hvordan kaste en Resident Manager


Resident ledere er grunnlaget for enhver god eiendomsforvaltning scenario. De er på stedet person som både leietakere og eiere slå til når du trenger reparasjoner eller håndheve kontrakter. En god bosatt manager er en fordel for alle som er involvert i leieavtalen partene. Men når du må avslutte bosatt manager, følge noen enkle retningslinjer vil gjøre oppgaven enklere.

Bruksanvisning

 • 1

Vurdere en åpen kontrakt når du leier en bosatt manager for å beskytte dine rettigheter i avslutnings ham skulle oppstå et problem. I motsetning til en kontrakt for en bestemt tidsperiode, kan du fyre av en leder til enhver tid med et åpent kontrakt.

2

Bestem lovligheten av dine grunner bak standplass. Vær forberedt på å vise en god business-relatert sak for å heve og evicting manager for å unngå en urettmessig oppsigelse søksmål. Gyldige grunner inkluderer; dårlig jobb ytelse, besittelse av et våpen på stedet, delta i ulovlige narkotikavirksomhet og ulovlig diskriminering.

3

Revurdere avfyring og evicting bosatt manager for grunner basert på alder, rase, kjønn eller sivilstatus. Firing for disse grunner er mot loven. I tillegg kan du ikke gi ham sparken for rapportering av ulovlige handlinger av deg til de rette myndigheter.

4

Gi rikelig advarsel av en ventende avslutning ved å gi din bosatt manager skriftlig melding når uønsket jobbutførelse først inntreffer. Ved å holde regelmessige periodiske jobb evalueringer, gi deg løpende tilbakemeldinger og avfyring vil ikke komme som en overraskelse.

5

Ta med en klausul i bosatt leders ansettelseskontrakt, som fastsetter at du kan avslutte sitt arbeid når som helst og uansett årsak, så lenge det ikke er for en ulovlig grunn.

6

Kaste bosatt manager som en betingelse for hans oppsigelse. La ham en rimelig tid til å fraflytte lokalene og ta rettslige skritt hvis han ikke overholder i samsvar med statens lover. (Se Resources)

Hint

Hold ordknapp når fremtidige potensielle arbeidsgivere krever en referanse på sjefen du sparken. Det kan være lurt å fortelle sannheten, men husk at du er juridisk ansvarlig hvis du sier noe negativt. Telling Inquirer at du har en policy om ikke å kommentere et tidligere manager kan avskrekke dem og beskytte deg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kaste-en-resident-manager/ "

相关文章!
 • Hvordan Kast en død Pet
  - 阅 0

  Hvordan Kast en død Pet. Mange kjæledyr eiere velger å lette tapet av et kjæledyr med en passende siste farvel. Det finnes flere alternativer for avhending av en avdød kjæledyr, noen enkle og andre mer kostbare og involvert. Noen foretrekker å overla

 • Hvordan utvikle en omfattende Management Training Program
  - 阅 2

  En virksomhet bør ha et omfattende lederutviklingsprogram på plass for å sikre sine vellykkede dag-til-dag operasjoner. Ledere spiller en vesentlig rolle i enhver organisasjon, å være øyne og ører for eierne eller aksjonærene, og en viktig kontakt fo

 • Hvordan bli en modell manager
  - 阅 0

  Lyst til å være en del av den raske verden av mote, men du er ikke den modelltype og ikke har den kreative hjernen til å være en designer? Hvorfor ikke klarer modeller? Modeller alle trenger litt forming og råd for å få dem i gang på høyre fot. Her e