Amopage

Hvordan kan mel for oppbevaring av mat

- Views 0
Advertisement

Hvordan kan mel for oppbevaring av mat


Hvis du er en ivrig baker, er det fornuftig økonomisk å kjøpe mel i bulk, så lenge du oppbevarer den riktig. Ifølge Food Storage Institute og University of Missouri Extension, alle formål og hvitt mel vil vare seks til åtte måneder i lufttett, fuktsikre beholdere. Holdbarheten mer enn dobler hvis du er i stand til å lagre mel i slike beholdere i fryseren. Hele hvetemel vil vare seks til åtte måneder når holdt i kjøleskapet i lufttette beholdere og i anretningen det vil vare en month.Use tinn eller metallbokser, plastbeholdere eller glasskrukker, så lenge de har tettsluttende lokk.

Du trenger

Lufttett bokser eller søppelkassen

klyper

Bruksanvisning

Kjøpe lufttette oppbevaringsbokser eller andre beholdere fra din lokale mat butikk, maskinvare butikk eller på nettet. Du kan også spørre venner og familiemedlemmer som vanligvis lagrer tørre varer hvis de har ekstra oppbevaringsbokser.

Sjekk mel for insekter før lagring. Returner mel til butikken og bytte den for en ny pakke hvis du finner spor av skadedyr. Når du kjøper mel, unngå å kjøpe pakker som blir dratt. Sjekk overflaten av bulk binger for insekter.

Plasser nok mel som du vil bruke for to til tre uker i en liten lufttett boks eller beholder. På denne måten trenger du ikke å forstyrre lagring av bulk mel for ofte. Plasser liten boks på en hylle i et mørkt, kjølig og tørt område på kjøkkenet eller pantry. Hvis det er plass, lagre den lille beholderen i kjøleskapet, så det er borte fra varmen som genereres fra matlaging.

Hell den gjenværende bulk mel i en airt-ight kan (eller annen beholder) som har en tettsittende lokk. Du kan også lagre mel i en ny, ren søppel kan. I dette tilfellet lar mel i posen. Hver gang du åpner posen, sørg for å presse all luft ut, brett den tett, og fest den med klyper.

Plasser bulk kan av bakken hvis mulig, i et mørkt, tørt område. Ideelt lagringsområdet bør ikke være kaldere enn 32 grader Fahrenheit og ingen varmere enn 70 grader Fahrenheit.

Utpeke to bulk bokser for hver type mel du lagrer. Tømme den første bulkcontainer og ren før tilsetning av ny mel. Hvis du kjøper nytt mel før den første bulk kan tømmes, lagre den nye mel i andre beholder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kan-mel-for-oppbevaring-av-mat/ "

相关文章!
 • Hvordan Bottle Pears for oppbevaring av mat Hvordan Bottle Pears for oppbevaring av mat
  - 阅 0

  Sikker oppbevaring av mat har vært en bekymring for hver generasjon. Bevare frukt og grønnsaker for senere bruk har alltid vært en økonomisk forsvarlig måte å strekke budsjettet. Ferske matvarer, som pærer, kan være dyrt i butikkene, spesielt ut av s

 • Hvordan kan jeg spare penger på mat på Knott Berry Farm?
  - 阅 0

  En dag på Knott Berry Farm kan være et minne for å lage opplevelse. Det kan også være et budsjett-busting en også. Mellom inngangsbilletter, parkering og mat, kunne en dag på Knott Berry Farm for en familie på fire koste godt over $ 200, som i 2011.

 • Hvordan Dehydrate Cheese for oppbevaring av mat
  - 阅 0

  Dehydrert ost er en næringsrik pantry element som lagrer langsiktig. Så lenge dehydrert ost holdes tørt, vil det bli bra. Cheese mister svært liten næringsverdi under svak varme dehydrering prosessen. Den næringsrik dehydrert ost er en sunn tillegg t