Amopage

Hvordan kan jeg vite om min Labrador er gravid?

- Views 2
Advertisement

Hundens graviditet syklus er så mye kortere enn et menneskes som ofte en hund kan være gravid, og eieren vil ikke vite før et par dager før forfall. Det er viktig å vite når hunden er gravid, slik at du kan ta vare på henne under hennes graviditet. Hvis du har en labrador retriever og spør deg selv: "Hvordan kan jeg vite om min labrador er gravid?" Se etter disse skiltene.

Hvordan kan jeg vite om min Labrador er gravid?

hovne smokker

Undersøk labrador er spenene å se om de er hovne. Ifølge Dr. John Rappaport Pet Place, er en hund gravid i ca 64 til 66 dager. Når laboratoriet er omtrent halvveis gjennom hennes to måneders graviditet syklus, vil brystvortene hennes blir forstørret med melk. De engorged spener er et tegn på at kroppen hennes forbereder seg til sykepleier valper.

Hvordan kan jeg vite om min Labrador er gravid?

hovne magen

Føl laboratoriet mage for å fastslå om det er hovent. Det bør begynne å se og føles hovne omtrent halvveis i svangerskapet. Det bør begynne å falle ned mot gulvet.

Hvordan kan jeg vite om min Labrador er gravid?

Nedgang i Appetite

Hvis labrador er en vanlig chow hound og plutselig blir interessert i å selv hennes mest favoritt retter, kan hun være gravid. Akkurat som mennesker, kan labs oppleve morgenkvalme når de bærer valper og kan miste lysten til å spise. Hvis hunden begynner å kaste opp maten hennes kort tid etter å ha spist, er det en indikasjon på at hun kan være gravid.

Hvordan kan jeg vite om min Labrador er gravid?

Trøtt eller Lethargic

Hvis laboratoriet ser ut til å være litt sliten og svak, kan hun bli gravid. Kanskje hun ikke ønsker å spille hente eller kjøre rundt på tunet. Hun kan ikke få så glade når det er på tide å gå en tur, eller kanskje hun ønsker å komme tilbake fra hennes går raskere enn normalt. Hun kan være legging rundt huset mye og sove mer.

Hvordan kan jeg vite om min Labrador er gravid?

Begynner Nesting

Når labrador er gravid, kan hun begynne å prøve å forberede et reir for valpene. Hun kan dra tepper eller håndklær til et område og prøve å sette dem opp for sine valper. Hun kan klø seg rundt på sin egen seng i et forsøk på å gjøre det større for hennes familie.

Hvordan kan jeg vite om min Labrador er gravid?

Tur til dyrlegen

Den eneste måten å si sikkert om lab er gravid er å ta henne med til veterinæren. Veterinæren kan ta røntgen og utføre tester for å fastslå sikkert om hunden er gravid og kan fortelle deg når du kan forvente valpene å ankomme.

Hvordan kan jeg vite om min Labrador er gravid?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kan-jeg-vite-om-min-labrador-er-gravid/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg vite om min Yorkie er gravid? Hvordan kan jeg vite om min Yorkie er gravid?
  - 阅 0

  Hvis du har en kvinnelig Yorkshire terrier og ikke har tenkt å avle henne, bør du ha hunden kastreres. På den annen side, hvis du har avlet hunden din bør du vite at det er mulig for en Yorkie å bli gravid første gang hun parrer seg, og det er avslør

 • Hvordan kan jeg vite hva min Remote Desktop Computer Name Is? Hvordan kan jeg vite hva min Remote Desktop Computer Name Is?
  - 阅 0

  Hvis du har Remote Desktop oppsett på datamaskiner i nettverket, må du vite navnet på maskinen å koble til. Maskinnavnet er oppført i systemegenskapene til din Windows-maskin. Fra dette navnet, kan du også hente IP-adressen til maskinen. Både IP-adre

 • Hvordan kan jeg vite hva min motor Small Block Chevy er?
  - 阅 0

  Det kan være vanskelig å fastslå den eksakte størrelsen på Chevrolet bilens motor. Men det finnes måter for enda noen som ikke vet mye om bilverkstedet å finne ut av motorstørrelse på sin bil eller lastebil. Å vite den riktige motoren størrelsen på s