Amopage

Hvordan kan jeg leve Stream fra datamaskinen?

- Views 0
Advertisement

En live stream er et begrep som brukes for å beskrive streaming video og / eller lyd på Internett for enten allmennheten å se, eller for en valgt målgruppe. Det finnes mange programmer som lar deg gjøre dette, og flere nettsteder og tjenester har oppstått som tilbyr et bredt utvalg av gratis live streaming tjenester. Med litt kunnskap og bakgrunnsinformasjon om dette emnet, kan du lære å leve strøm fra datamaskinen eller den mobile enheten raskt og enkelt.

Live-streaming-tjenester

Det finnes mange typer live streaming tjenester tilgjengelig for bruk, for eksempel Justin.tv og Livecast.com, to av de største og mest brukte live streaming tjenester. Disse støtter live streaming enn datamaskiner og mobile enheter, for eksempel mobiltelefoner. Andre streamingtjenester imøtekomme utelukkende til mobile enheter eller datamaskiner, og gir ikke noen interoperabilitet alternativer. Det er best å velge en enkelt plattform hvis du kan, slik at folk som ser live streams ikke trenger å sprette frem og tilbake mellom ulike tjenester hver gang du lage en ny video. Sørg for å velge en tjeneste som tilbyr de alternativene du ønsker, så noen tjenester lar deg delta i live chat med seerne, sende meldinger til andre levende streamere og mer. Noen typer tjenester, for eksempel Kyte.com, gir brukerne muligheten til å tjene penger på sine direktesendinger, så hvis du ønsker å starte en nettside som kostnader for tilgang til direktesendingen, ville en tjeneste som dette være et flott sted å starte .

Utstyr til Bruk

Når du gjør en live stream, er det viktig å velge riktig maskinvare for ditt formål. Hvis du ønsker å leve stream for en lengre periode, får et webkamera som lar deg spille med en lav oppløsning, slik at alle båndbredden ikke er tatt opp av live streaming. Dette vil resultere i en lavere kvalitet videostrøm, men det vil tillate deg å opprettholde anstendig Internett-tilgang hastigheter hele tiden mens du er live streaming. Hvis du ønsker å produsere kortere live-streams, eller de som krever mer detaljer i bildet, prøv å bruke en høyere kvalitet webkamera. Hvis du prøver å gjøre en live stream med et innebygd webkamera, kan det være lurt å vurdere å bytte til et eksternt webkamera, da disse vil som regel ha flere alternativer, både i form av maskinvare og programvare, og de kan gi høyere kvalitet video enn innebygde webkameraer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kan-jeg-leve-stream-fra-datamaskinen/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg leve Stream mitt parti til Internett? Hvordan kan jeg leve Stream mitt parti til Internett?
  - 阅 0

  Streaming en fest live på internett er en morsom måte å få folk som ikke er i ditt område involvert i arrangementet. Du ønsker kanskje å streame en fest for familiemedlemmer som er langt borte, eller for venner som ikke kan gjøre det. Streaming parte

 • Hvordan kan jeg overføre bilder fra min Blackberry til datamaskinen? Hvordan kan jeg overføre bilder fra min Blackberry til datamaskinen?
  - 阅 0

  Kameraet funksjon som finnes på de fleste Blackberry-telefoner lar deg ta bilder på farten uansett hvor og når du vil. Å få disse bildene til datamaskinen kan tillate deg å lettere dele dem, sikkerhetskopiere dem, redigere dem med programvare på data

 • Hvordan kan jeg overføre bilder fra min SD-kort til min PC? Hvordan kan jeg overføre bilder fra min SD-kort til min PC?
  - 阅 2

  SD-kort er en form for lagring som er svært populær blant mange elektronikk som kameraer, skrivere, datamaskiner, telefoner og andre enheter. De kommer i mange forskjellige former, hastighetsklasser og formater, avhengig av hva de trenger å bli brukt