Amopage

Hvordan kan jeg gjøre en Betong Septic Cover?

- Views 0
Advertisement

Hvordan kan jeg gjøre en Betong Septic Cover?


Hver septiktank har minst ett cover, noe som bidrar til frigjøring gass, men gir tilgang til tanken for septik selskaper som skal drenere eller inspisere den for lekkasjer. Du kan lage en konkret septisk cover, som gir mer sikkerhet og holder dyrene fra å prøve å klatre inne.

Mål og Hell

Mål toppen av septiktank dekker området, og deretter bruke måle å skape en ramme som å helle betongen. Rammen bør bygges ut av aluminium eller et annet bøyelig metall som kan pried bort fra tørking eller tørkes betong. Legg til en tomme eller to til sidene av betongdekkrammen, slik at den overlapper toppen av åpningen, fullstendig dekker den. Hell så tykk, heavy-duty sement inn i rammen og glatt det ut. Betongen dekke bør være minst en tomme eller to tykk, slik at den er solid, vanskelig for å bevege seg og vil overleve langvarig forvitring.

Pass på at det er mellomrom langs kanten av rammen når du helle slik at når det tørker kan du fjerne lokket over ramme med letthet. Du kan legge til disse plassene med biter av tre eller metall mellom tørke betong og rammen. La betongen for å sette i minst en dag før du fjerner den.

Håndtak og Installasjon

Når betongen har blitt strømmet og tørker, legger metallhåndtak til den våte sementen slik at du kan løfte og flytte dekselet lettere. Disse metallhåndtak er ideelt laget av bøyde stålbjelker som de som brukes i konstruksjonen, men de kan være laget av nesten alle typer metall som gjør at betongen tørke rundt den godt.

Når betongen har tørket, kan du bruke håndtakene til å løfte og bære dekselet til septiktank å kontrollere at den passer over åpningen.

Sikkerhet for Cement Cover

I de fleste tilfeller vil ingen prøve å fjerne den tunge betongdekke du har bygget for ditt septiktank. Likevel legger en metallstang tvers over toppen av betong med en lås kan være en god idé for omslag som brukes i mer sensitive områder, som for eksempel på bedrifter eller i offentlige steder.

En metallstang kan låses på plass ved å feste det til et stykke metall eller kjede skrudd inn i betong eller metall rundt toppen av septiktank. Baren kan enkelt fjernes, slik at tilgang til septiktank.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kan-jeg-gjore-en-betong-septic-cover/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg gjøre mitt Pool Tile blank igjen?
  - 阅 0

  I bakken svømmebassenger kan ha mange forskjellige utførelser; de kan være ren betong, ferdig i vinyl, eller med dyrere alternativer disse bassengene kan være ferdig med flis. Over tid vil imidlertid flisen i svømmebassenget kan miste sin glans og ut

 • Hvordan kan jeg gjøre mitt Stock avgasslyden Dypere? Hvordan kan jeg gjøre mitt Stock avgasslyden Dypere?
  - 阅 0

  Det var en tid tilbake på 1980-tallet da auto-entusiaster var alle, men sikkert at undergang var i horisonten. Framveksten av utslippene utstyr, kontroller og hvisker av "forseglet motor bays" ble antatt å innvarsle slutten av hot-rodding og til

 • Hvordan kan jeg gjøre bildet større på Min LG LCD TV?
  - 阅 0

  Hvis du har en widescreen Panasonic TV, TV-skjermer 4: 3 bilder med striper på venstre og høyre side av bildet. Dette viser bildet uten å forvrenge eller beskjæring av områder av bildet, men også sløsing med plass på skjermen. Hvis du er villig til å