Amopage

Hvordan kan jeg fjerne lukt My Watch Band?

- Views 0
Advertisement

Hvordan kan jeg fjerne lukt My Watch Band?


Enhver type watchband-stoff, skinn eller metall-kan føre til håndleddet til å svette, noe som resulterer i en ubehagelig lukt i bandet. Du kan enkelt fjerne lukt metall watchbands ved å rense dem med såpe og vann eller en smykker renere. Stoff og skinn armbåndsur, men absorberer lukter og er vanskeligere å rengjøre. Det er en enkel måte å fjerne lukt en klut eller skinn watchband, men uten selv å fukte overflaten.

Du trenger

Bakepulver

Plastpose

Vaskemiddel (valgfritt)

Destillert eddik (valgfritt)

Linolje (valgfritt)

Lofri klut (valgfritt)

Bruksanvisning

Dryss litt natron i en liten plastpose. Pass på at posen har en sel eller kan lett tettes med en knute eller twist-tie.

Plasser watchband i posen og forsegle posen. La watchband i posen over natten. Baking soda brukes ofte når rengjøring klesvask å nøytralisere pH og fjerne uønskede lukter.

Fjern watchband fra posen og lukte det. Dersom armbånd fortsatt har en offensiv lukt, kan det være behov for å sitte i posen for en natt. For klut watchbands, hvis lukt er ekstrem, kaster bandet inn i vaskemaskinen eller suge den i varmt vann og vaskemiddel. Utfør trinn 1 og 2 for deodorizing mellom vasker. For ekstreme luktende lær watchbands, gå videre til trinn 4.

Bland sammen like mengder destillert eddik og linolje. Ved hjelp av en lofri klut, gni blandingen inn i skinn, deretter buff med en ren, tørr klut. Dette vil rense skinn. Gjenta trinn 1 og 2 til å fjerne lukt i mellom cleanings.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kan-jeg-fjerne-lukt-my-watch-band/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg fjerne lukt i hjemmet til en kreftpasient du? Hvordan kan jeg fjerne lukt i hjemmet til en kreftpasient du?
  - 阅 0

  Kreftpasienter trenger ikke noen flere kjemiske forbindelser i deres hjem, så rengjøring med kjemiske løsninger må elimineres. Det er mange måter du kan rense og fjerne lukt i hjemmet ved hjelp av naturlige metoder som fungerer enda bedre enn butikk-

 • Hvordan kan jeg fjerne lukt en Rabbit Cage? Hvordan kan jeg fjerne lukt en Rabbit Cage?
  - 阅 0

  Kaniner, i motsetning til ildere eller andre små dyr, ikke avgir lukt av sine egne; det meste av lukt forbundet med å holde en kanin kommer fra buret. Deodorizing buret og holde hjemmet lukter kanin-free er ikke vanskelig, og noen ekstra skritt i opp

 • Hvordan kan jeg fjerne mellomrom i TextPad? Hvordan kan jeg fjerne mellomrom i TextPad?
  - 阅 0

  Den mest grunnleggende måten å kvitte seg med overflødige mellomrom fra tekstdokumenter er å søke etter dem linje for linje og fjerne hver enkelt med Delete-tasten, men dette kan bli ganske kjedelig arbeid. Hvis du bruker en tekst editor som TextPad,