Amopage

Hvordan Kan grønne bønner på Home

- Views 2
Advertisement

Gitt de riktige instruksjonene, er det ikke så vanskelig å boks grønne bønner hjemme. Med et par stykker av utstyr og litt tid, hermetisering grønne bønner er en oppgave nesten alle kan lykkes oppnå! Hvordan kan grønne bønner hjemme:

Du trenger

4 pounds av grønne bønner

12 halvliter krukker eller 6 liters krukker med lokk og tetninger

trykk Canner

stor kjele med vann

oppvaskmaskin eller vannbad

jar grabben

lokket lifter

boble remover eller plast kniv

rent håndkle

Bruksanvisning

Rense glassene som skal brukes til hermetisering. Hvis oppvaskmaskinen har en desinfiserende syklus, bruk av oppvaskmaskinen er fine. Ellers plassere krukker og lokk (ikke sel) i et varmt vannbad på komfyren. En varm vannbad er en stor gryte med kokende vann. Kjelen må være stor nok til fullstendig å dekke glassene med vann med en tomme av vann på toppen av glassene.

Plasser selene i varmt, ikke kokende vann for å sikre forsvarlig tetting av bokser med grønne bønner.

Plasser vann i press Canner, som veibeskrivelse til trykk Canner tilstand, sett platen på innsiden av trykk canner, og setter press Canner på komfyren. Slå ovnen til en lav varme og la trykk Canner varme opp med lokket av.

Vask grønne bønner med vann. Bruk et dørslag for å holde de grønne bønner mens skylle bønner med vann fra springen i kjøkkenvasken. Dette vil sikre skitt eller insekter vil bli vasket av før du begynner å kan grønne bønner.

Bryt grønne bønner i biter med hendene. Grønne bønner bør smekk lett inn i en-tommers biter å bruke til boks grønne bønner hjemme. Sett brutt opp bønnene i en stor bolle.

Varm opp en annen stor kjele med vann til å koke. Når bønnene er alle brutt opp og vannet koker, legg bønnene i glassene ved hjelp av en trakt og skje. La en tomme av hodet plass i hver krukke.

Hell kokende vann fra potten av vann inn i bokser sakte, ved hjelp av trakt, likevel sørge for å holde en tomme av hodet plass i glassene.

Bruke et plastboble fjerner eller plast kniv for å fjerne bobler i bokser av bønner ved langsomt å kjøre boblefjerner rundt innsiden av glassene.

Bruk et rent håndkle til å tørke kantene av glassene. Dette vil bidra til å sikre riktig tetning for bokser med grønne bønner.

Bruk en magnetisk lokk løfteren å ta selene ut av varmt vann og legg de sel på glassene. Sett lokkene på toppen av selene og stenge bokser tett.

Bruk glasset grabben til å nøye plassere bokser med grønne bønner inn i trykk Canner. Når alle glassene er i canner, legg lokket forsiktig på toppen av canner og være sikker på at lokket slutter tett.

La trykket canner damp i 10 minutter, deretter plassere ti pund vekt på toppen av trykk Canner. Behandle glassene i 20 minutter for pints, 25 minutter for liter.

Etter den avsatte tiden over, forsiktig fjerne trykket canner fra varmen, men ikke forsøk å fjerne lokket. Vent mellom 30 minutter til en time, og deretter fjerne lokket på trykk Canner.

Bruke glasset grabben, fjerne bokser med bønner fra trykket canner og sted på et kjølig, mørkt sted i minst 24 timer for å sikre riktig tetning. Etter 24 timer flytte glassene i skapet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kan-gronne-bonner-pa-home/ "

相关文章!
 • Hvordan Kan grønne bønner fra hagen Hvordan Kan grønne bønner fra hagen
  - 阅 0

  Grønne bønner smaker best når de er friske fra hagen, men du kan ikke alltid finne ferske bønner. Hvis du kan grønne bønner når du først plukke dem ut av hagen din, vil du ha det nest beste - grønne bønner som helst på året. Dette vegetabilsk er en u

 • Hvordan Kan grønne bønner Uten en trykkoker Hvordan Kan grønne bønner Uten en trykkoker
  - 阅 0

  Selv om mange mennesker nøle med å bruke trykkokere, de er avgjørende for sikker behandling av friske grønne bønner. Med et pH-nivå på 4,6, blir grønne bønner betraktes som en lav-syre mat, og alle lav-syre matvarer må bearbeides ved høyere temperatu

 • Hvordan lage Grønn bønne gryte: Christmas Recipes Hvordan lage Grønn bønne gryte: Christmas Recipes
  - 阅 0

  Lær å lage grønn bønne gryte denne julen i denne gratis oppskriften video-serien. oppsummering Series Grønn bønne gryte er en nødvendighet for enhver ferie måltid. Ingenting ser ut til å gå bedre med kalkun eller skinke enn dette tradisjonelle oppskr