Amopage

Hvordan kan et Termo Arbeid i en kjele?

- Views 1
Advertisement

Hvordan kan et Termo Arbeid i en kjele?


Termo brukes i mange typer varmesystemer, herunder kjeler, som en måte å sanse temperatur. Teknologien i termo er ganske enkel, og de er ganske rimelig å gjøre, som er en del av grunnen til at de blir brukt så ofte. Termoelementer operere på et prinsipp i forbindelse med den måte at metallet reagerer på temperatur.

ulike Metaller

Termo operere på grunn av samspillet mellom to forskjellige metaller. Som temperaturene endring i varmesystemet, de to metaller reagerer med hverandre. Termoelementer er laget av en rekke forskjellige metaller, og den eksakte metaller som brukes i et kjeleanlegg vil avhenge av produsenten av den aktuelle del. Metallene i termoelementer er valgt i par på grunn av måten de reagerer sammen. For eksempel kan et termoelement være laget av nikkel-krom og nikkel-aluminium eller jern og kobber-nikkel.

Elektrisitet

En elektrisk strøm går gjennom termoelementledning. Etter hvert som temperaturendringer, er mengden av spenning som frembringes av termoelementet endres. Dette er hva som signaliserer til resten av kjelesystemet hvilken temperatur som blir registrert. Dette er en god måte å måle temperaturen som produseres av pilotflammen i et kjeleanlegg, fordi termoelementer som fremdeles nøyaktig selv under varme som er mye høyere enn romtemperatur.

Pilot lys

Grunnen til at en kjele har et termoelement, er å overvåke statusen for pilotflammen. Kjeler som er drevet av gass og er avhengige av en pilot lys til tenning er utstyrt med termoelementer. De fungerer som en sikkerhet for piloten lys, siden hvis det pilot lyset slukkes, vil gassen fortsette å gå inn i systemet uten å bli konsumert. Termoelementet forteller gassventilen at det fremdeles er en flamme og at gass skal fortsette å gå inn i systemet.

problemer

Termo slites ut over tid. Når dette skjer, er det nødvendig elektrisitet ikke lenger utføres fra ledningen til gassventilen. Dette fører til kjelen stenges. Selvfølgelig, når kjelen gass slår seg av, må du sørge for at det ikke er noen andre problemet med kjelen først, som termo eksisterer som en sikkerhetskontroll. Imidlertid forblir klar over at en nedbrutt termoelement som ikke er gjennomfører riktig kan være årsaken til problemet, i stedet for å indikere en annen sak.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kan-et-termo-arbeid-i-en-kjele/ "

相关文章!
 • Hvordan kan et brolån arbeid? Hvordan kan et brolån arbeid?
  - 阅 0

  Hvorfor bruke en bro lån? Den mest vanlige bruken av en bro lån er når du kjøper en annen eiendom, og ikke har penger for forskuddsbetaling til den primære eiendom selger. Dette kan være et hjem eller en investering i eiendom. Bedrifter også bruke br

 • Hvordan kan et ryggekamera Arbeid i en bil? Hvordan kan et ryggekamera Arbeid i en bil?
  - 阅 0

  Ryggekamera Versus bakspeilet Speil tillate drivere for å se en stor del av området bak sine biler. Men badebukser og bak dekk begrense ofte visningen av veien så mye som ti til 15 fot bak kjøretøyet. Rear-view kameraer, også kjent som "reversering k

 • Hvordan kan et brannteppe arbeid?
  - 阅 0

  brann~~POS=TRUNC Tepper Brann tepper brukes til å sette ut små husholdnings branner raskt og effektivt. De er mest brukt på kjøkkenet der små komfyr branner kan skje. En brannteppe bruker et brannsikkert materiale for å kvele en brann og blokkere ut