Amopage

Hvordan kan et teppe Steam Cleaner Work?

- Views 0
Advertisement

Hvordan kan et teppe Steam Cleaner Work?

Hvordan Carpet Dampvaskere Work

Steam rengjøringsmidler, generelt, alt fungerer på samme måte, enten for tepper, klær eller andre formål. Damp renere bruker vann for å lage damp, som bærer varme og varierende mengder fuktighet til overflaten som rengjøres. Den varme damp, kombinert med omrøring, renser og sanitizes overflaten. I tilfelle av teppe rengjøringsmidler, er omrørings vanligvis en kombinasjon av brukerens bevegelser og en børste, eller annen renseutstyret.

Mengden av fuktighet i damp, og varmen fra dampen, kan variere avhengig av maskinen. Generelt, mer avanserte, mer kostbare teppe damp rengjøringsmidler er i stand til å omdanne en mindre mengde vann inn i en varmere, mer konsentrert mengde av damp. Disse maskinene la mye mindre våt rester på teppet enn økonomi rengjøringsmidler. Poli (bildet over) laget i Europa, er en svært populær high-end teppe damp renere.

Hvorfor bruke et teppe Steam Cleaner?

Støvsuging et teppe er vanligvis ikke god nok til å rengjøre den. Skitt, kan bakterier og dyrehår graver ned dypt inn i teppe fiber, selv om du ikke kan se dem. Allergener og selv skadedyr som lopper kan også leve i et teppe, og støvsuging alene er ikke nok til å bli kvitt dem. Det er spesielt viktig å holde teppet rent og hygienisk som mulig hvis du har små barn som leker på det, fordi de er mer utsatt for bakterier enn voksne. Steam rengjøring teppet minst to ganger per måned sørger for at bakterier og bakterier ikke vil bli multiplisere i dypet av dine teppe fiber, og den varme dampen vil også drepe lopper og deres larver.

Tepper og mer

Mens damprensere er stor for dyp rengjøring av tepper, de kan også brukes i en rekke andre måter. Faktisk kan de brukes på nesten alle overflater, annet enn de som er følsom for varme, for eksempel silke eller plast. Teppe rengjøringsmidler er ofte laget med en hard overflate vedlegg, som skal brukes til å desinfisere fliser eller tregulv. Noen teppe damprensere er bærbare. Disse maskinene er liten og lett, og er spesielt laget for å få øye-rene flekker, eller rene små områder bare.

Du kan også bruke et teppe damp renere å dyp rense møbler. Disse pet hår, allergener og bakterier kan også vokse i sprekker og hulrom i sofaen. Du kan bruke den til å rengjøre gardiner, kattens seng, og med bruke den til å tine frosne rør. Du kan også bruke den til å rense noe som ikke lett kan vaskes med varmt vann i, som et utendørs hundehus.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kan-et-teppe-steam-cleaner-work/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Hoover Steam Cleaner Hvordan fikse en Hoover Steam Cleaner
  - 阅 0

  Du har satt av tid til å gi kjøkkenet en virkelig god ren. Du skifte alt av dine arbeidsflater slik at du kan få på flisene riktig. Deretter kan du ta ut din Hoover Steam Cleaner, som normalt forlater alle dine harde overflater skinnende og pyntet ut

 • Kan du bruke Steam Cleaner på Pergo gulv?
  - 阅 0

  En damp renere renser med damp, noe som er ekstremt varme. Pergo gulv er et laminat av et fotografi av simulert tre eller stein på et underlag fremstilt av fiberplate eller annet sammensatt harpiks. Denne type produsert gulv er lik et lag av kontakt

 • Hvordan bruke en Bissel Steam Cleaner Hvordan bruke en Bissel Steam Cleaner
  - 阅 1

  Bissell damprensere er ideell for rengjøring av gulv som har bygget opp smuss og skitt, men kan også brukes til generell rengjøring av gulv i stedet for mopping. Den Bissell utgivelser damp når du beveger mopp hodet over gulvet. Bissell damp rengjøri