Amopage

Hvordan kan en LPN arbeid fra Home?

- Views 0
Advertisement

Hvordan kan en LPN arbeid fra Home?


Licensed praktiske sykepleiere eller lpns, vanligvis arbeider under ledelse av registrerte sykepleiere eller leger til å ta seg av syke, funksjonshemmede, skadde eller rekonvalesent pasienter. De fleste arbeider i en rekke medisinske innstillinger, inkludert sykehus, sykehjem, legekontorer og hjem helsetjenester. Men noen lpns ønsker å jobbe fra sine egne hjem uavhengig, kanskje på grunn av en funksjonshemming eller et ønske om å endre karriereveier. Hvis du er en LPN og leter etter måter å utnytte din utdanning og arbeid historie, er det flere typer arbeid tilgjengelig.

medisinsk transkripsjons

Bruk din LPN betegnelse og kunnskap til å gjøre medisinsk transkripsjon hjemmefra. Ifølge Bureau of Labor Statistics, innebærer denne type yrke lytte til diktert opptak fra leger og andre typer helsepersonell, deretter transkribere dem inn rapporter eller korrespondanse materialer. Alt du trenger for dette yrket er en datamaskin og en lytter enhet som vanligvis består av et hodesett og pause mekanisme. Lpns er vanligvis kvalifisert for denne type arbeid, fordi det krever forståelse medisinsk terminologi, diagnostiske prosedyrer, medisinsk sjargong, fysiologi og anatomi.

medisinsk vurdering

Erfarne LPNs som har tilleggsutdanning eller opplæring i medisinsk koding kan jobbe hjemmefra som medisinsk anmeldelser. En medisinsk anmelder vanligvis vurderinger, eller revisjoner, medisinske poster for helseinstitusjoner, som sykehus, sykehjem, legekontorer og uavhengige revisjonsselskaper. Hovedoppgavene omfatter gjennomgang av data for å sikre at det er nøyaktig, samt å vurdere kvaliteten på pasientbehandlingen.

Saksbehandling

Saksbehandlere er vanligvis oppleves sykepleiere som jobber fra hjemmekontor. De vanligvis koordinere den samlede omsorg plan for en pasient, samt fungere som et bindeledd mellom helsetjenester selskap og pasienten. Mange av disse typer stillinger krever en sykepleier sertifisering, men noen leie lpns å hjelpe sykepleiere i feltet.

Kundeservice

Noen sykepleiere kan jobbe hjemmefra som triage sykepleier kundeservice representanter. For eksempel, mange forsikringsselskaper ansette sykepleiere til å ta telefonsamtaler fra kunder på alle tider av døgnet. Noen spørsmål er om medisiner, eller om en person bør gå til legevakten. Mange av disse typer telefonsamtaler er pediatri-fokusert, for eksempel forespørsler om en baby utslett eller oppkast. Hvis du har en bakgrunn som arbeider i en barnelege kontor og du liker å snakke med folk, kan dette være en god mulighet for deg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-kan-en-lpn-arbeid-fra-home/ "

相关文章!
 • Hvordan kan et ryggekamera Arbeid i en bil? Hvordan kan et ryggekamera Arbeid i en bil?
  - 阅 0

  Ryggekamera Versus bakspeilet Speil tillate drivere for å se en stor del av området bak sine biler. Men badebukser og bak dekk begrense ofte visningen av veien så mye som ti til 15 fot bak kjøretøyet. Rear-view kameraer, også kjent som "reversering k

 • Hvordan kan et brolån arbeid? Hvordan kan et brolån arbeid?
  - 阅 0

  Hvorfor bruke en bro lån? Den mest vanlige bruken av en bro lån er når du kjøper en annen eiendom, og ikke har penger for forskuddsbetaling til den primære eiendom selger. Dette kan være et hjem eller en investering i eiendom. Bedrifter også bruke br

 • Hvordan kan et brannteppe arbeid?
  - 阅 0

  brann~~POS=TRUNC Tepper Brann tepper brukes til å sette ut små husholdnings branner raskt og effektivt. De er mest brukt på kjøkkenet der små komfyr branner kan skje. En brannteppe bruker et brannsikkert materiale for å kvele en brann og blokkere ut