Amopage

Hvordan justere Sprinkler Heads

- Views 0
Advertisement

Hvordan justere Sprinkler Heads


Flere selskaper gjør plenen sprinkleranlegg, som kommer i tre hoved stiler. Spray-type sprinkleranlegg levere en jevn strøm av vann, mens roterende sprinkleranlegg rotere som de spray en enkelt strøm. Impact sprinkleranlegg, som kan dekke store områder, fungerer som roterende sprinkleranlegg, men de har ikke dukker opp. Du kan justere alle tre typer sprinkleranlegg med en flat skrutrekker og tang, og i de fleste tilfeller, kan du gjøre det om vannet er på eller av.

Justering Spray-Type Sprinkleranlegg

Ikke alle spray-type sprinkleranlegg er justerbare - noen er forhåndsinnstilt for bestemte mønstre, og mønsterbredden er vanligvis vises på spray hodet i grader. Hvis buen er justerbar, vil du se en eneste spor skruen i midten av hodet. Sett den venstre kanten av buen ved å slå sprinkleranlegg ermet, så hold hylsen og skru skruen - mot klokken for å redusere bredden på buen og med klokken for å utvide den. Den maksimale mønsterbredden er ofte 360 ​​grader. Det er enklest å gjøre dette når sprinkleranlegg er på og hodet er allerede over bakken. Hvis vannet er av, lirke sprinkleranlegg ut av bakken med skrutrekker og hold den mens du slår skruen.

Rotary Sprinkler Radius Adjustment

Roterende sprinklere har to justeringsskruer: en for arc bredde og en for spray radius. Du må kanskje ta kontakt med informasjonsarket som fulgte med sprinkleranlegg for å avgjøre hvilken skrue er hvilken. Du kan også vanligvis finne informasjonen på produsentens hjemmeside. Sprayen radius justering er lettere for de to å justere: Vri justeringsskruen med klokken med en flat skrutrekker for å redusere radius - dette driver skruen inn i spray og forstyrrer vannstrømmen. Dreie skruen mot klokken har motsatt effekt. Hvis du gjør en første gangs justering, tilbake skruen ut til spray er på sitt høyeste, må du slå den sakte med klokken til den er på riktig innstilling.

Rotary Sprinkler Arc Adjustment

Før du gjør buen justering på en roterende sprinkler, må du sette stopp punkt; på de fleste sprinkleranlegg, er dette på venstre side av buen, men på noen, det er på høyre side. Hold sprinkleranlegg ermet stødig med en hånd, rotere hodet hele veien til den ene siden og deretter hele veien til side spesifisert av produsenten som stoppunkt. Snu sprinkleranlegg ermet for å justere stoppunkt med punktet på plenen du vil vannet mønster for å begynne. Det neste trinnet er enklest med vann på. Slå buen justeringsskruen med klokken for å utvide buen og mot klokken for å begrense den. La sprinkleranlegg gå gjennom en syklus, og deretter finjustere.

Justere en Impact Sprinkler

Impact sprinkleranlegg ikke har en radius justering, og du justere buen med stopp klemmer. Klemmene er utformet slik at du kan presse dem med fingrene, men du må kanskje tang til å gjøre det. Snu sprinkleranlegg hodet mot venstre til det linjer med venstre side av hagen eller plen, klem deretter en av klemmene og roter det til det er mot kategorien som strekker seg ned fra sprinkleranlegg hodet. Bevege hodet til den høyre side av sprøyteområdet og justere den andre klemmen på samme måte. Fullfør opp ved å slå på vannet og finjustering.

justerings~~POS=TRUNC

Når du justerer sprinkleranlegg mens vannet er på, er den beste strategien for å holde ut av vannstrømmen. Du er nødt til å bli litt våt, skjønt, så slitasje passende klær. Du bør justere sprinkleranlegg slik at alle deler av plenen eller hage få vann. Hvis et sprinkleranlegg ikke når langt nok, vurdere å erstatte den med en som vil.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-sprinkler-heads/ "

相关文章!
 • Hvordan justere slakk justerbar på tilhengerbremser
  - 阅 3

  Riktig justering av slakk justerbar er avgjørende for funksjonaliteten til tilhengerbremser. Slakk justerbar kompensere for normal slitasje av break fôr. Slakk adjuster er en arm festet til en skyvestang på bremsen forsamlingen. Utføre en slakk juste

 • Hvordan justere Volkswagen Hovedlys
  - 阅 1

  Når du kjører om natten, må du se noen hindringer som kan være i veien for å unngå en ulykke. Du kan heller ikke ønsker å blinde andre sjåfører med off-center frontlykter. Om en gang hvert år, eller etter at du erstatte en lyspære i en frontlys, bør

 • Hvordan justere My Car Amplifier
  - 阅 1

  Hvis du har koblet en forsterker opp i bilen, kan du nå spørre deg selv: "Hvordan justerer jeg min bil forsterker?" Det er et godt spørsmål. Hvis forsterkeren ikke er justert og satt riktig, lydkvaliteten at resultatene ikke vil være nesten like