Amopage

Hvordan justere Rakers på en motorsag

- Views 7
Advertisement

Hvordan justere Rakers på en motorsag


Rakers, som også er kjent som dybdemålere, må justeres regelmessig for å sikre trygg motorsag bruk. Rakers bør justeres etter hver andre eller tredje sliping av motorsag tennene. Selv om du kan ta med motorsag til en profesjonell butikk for å justere rakers, er det mulig å gjøre det selv med riktig verktøy.

Du trenger

vernehansker

Sikkerhetsbriller

Raker fil

Raker guide

vice

Markeringstusj

Bruksanvisning

 • 1

Sjekk riktig dybde av rytterens bør settes til. Dybden er noen ganger stemplet av rytterens selv. Hvis dette ikke er tilfelle så ta kontakt med motorsag produsenten for denne informasjonen.

2

Klem motorsag sikkert i en skrustikke for å hindre den fra å bevege seg eller gli i løpet av rytterens justeringen.

3

Marker tann du starter på med en penn, stift eller stykke tape. Dette vil gi deg beskjed når du har justert hver tann rundt kjeden.

4

Slot av rytterens guiden verktøyet over to motstående tenner, slik at spissen av rytterens strekker seg ut fra hullet i midten av rytterens guiden.

5

Skrap filen gjentatte ganger på tvers av toppen av den fremstikkende rytterens inntil det ikke lenger rager ut av spalten i den avskjermer guiden.

6

Fjern rytterens guide og sende rundt rytteren å sikre den beholder en avrundet form. Dette hindrer at avskjermeren kleber eller fastkiling når motorsagen er i bruk.

7

Roter kjeden gjenta den samme prosedyren på hver av under til du kommer til markør i starten.

Hint

Bruk vernehansker og beskyttelsesbriller når du arbeider med skarpe redskaper.

Justere rakers på en motorsag under spesifikasjonene fastsatt av produsenten, kan vise seg å være farlig og gjøre det vanskeligere å kontrollere motorsag. Sjekk alltid spesifikasjonene på din motorsag før du foretar justeringer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-rakers-pa-en-motorsag/ "

相关文章!
 • Hvordan justere slakk justerbar på tilhengerbremser
  - 阅 7

  Riktig justering av slakk justerbar er avgjørende for funksjonaliteten til tilhengerbremser. Slakk justerbar kompensere for normal slitasje av break fôr. Slakk adjuster er en arm festet til en skyvestang på bremsen forsamlingen. Utføre en slakk juste

 • Hvordan justere Volkswagen Hovedlys
  - 阅 4

  Når du kjører om natten, må du se noen hindringer som kan være i veien for å unngå en ulykke. Du kan heller ikke ønsker å blinde andre sjåfører med off-center frontlykter. Om en gang hvert år, eller etter at du erstatte en lyspære i en frontlys, bør

 • Hvordan justere My Car Amplifier
  - 阅 2

  Hvis du har koblet en forsterker opp i bilen, kan du nå spørre deg selv: "Hvordan justerer jeg min bil forsterker?" Det er et godt spørsmål. Hvis forsterkeren ikke er justert og satt riktig, lydkvaliteten at resultatene ikke vil være nesten like