Amopage

Hvordan justere Motorsag forgasseren på høy høyde

- Views 21
Advertisement

Motorsager er ekstremt robuste maskiner som er uvurderlig hvis du har til å trimme eller ned trær på en jevnlig basis. Forgasseren på en to-takts motor som vanligvis kommer fra fabrikken justert. Men de fleste motorsager har to til tre drivstoff blanding skruer som kan justeres dersom motorsag går ujevnt. Dette er spesielt nyttig i høytliggende strøk, hvor høyder kan påvirke motorsag forgasser jets, først og fremst den høye hastigheten jet.

Du trenger

unbrakonøkkel

Skrujern

Bruksanvisning

 • 1

Ta av motorsag casing med en umbraconøkkel for å få tilgang til forgasseren justeringsskruene. Det er vanligvis tre justeringsskruer, inkludert tomgangsskruen, lav hastighet justeringsskrue og den høye hastigheten justeringsskruen. Tomgangsskruen er vanligvis på toppen av motoren bak, mens den lave er nederst til venstre og den høye er nederst til høyre.

2

Ta av motorsag luftfilter og enten rengjør den eller erstatte den hvis det er ekstremt skittent.

3

Snu alle tre justeringsskruene helt til høyre, eller til de stopper, ved hjelp av en skrutrekker. Ikke press skruer når de faller til ro fordi det kan skade sine seter. Snu hver skrue en hel sving til venstre.

4

Sjekk motorsag drivstoff nivå, legge til drivstoff ved behov og deretter starte motorsagen og la den gå i ca fem minutter.

5

Still inn tomgangsskruen med en skrutrekker. Ideelt sett bør tomgang kjøre jevnt uten clutch engasjerende. Dersom motorsag bladet beveger seg på egen hånd uten gassen blir trukket, skru tomgangsskruen til venstre i små trinn til den stopper.

6

Vend gassreguleringen på lav hastighet og juster lav hastighet skruen ved å dreie skruen til venstre til den begynner å bølge og høres ut som det kommer til å dø. Juster skruen i 1/8 omdreininger fra denne posisjonen til motoren løper fritt.

7

Flytt sagens effekt nivå til høyt og deretter justere den høye hastigheten skruen ved å skru den i trinn på 1/8-sving til høyre hvis motoren begynner å frese ut. Hvis motoren høres ut som det går for fort, skru skruen i trinn på 1/8-sving mot venstre til motoren går jevnt. Altitude tendens til å påvirke en motorsag forgasser høyturtallsmunnstykke mest, så ikke bli overrasket om justeringen ender opp lavere enn hvis du justert det til en lavere høyde.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-motorsag-forgasseren-pa-hoy-hoyde/ "

相关文章!
 • Hvordan justere Baking Brownies for store høyder Hvordan justere Baking Brownies for store høyder
  - 阅 0

  Baking brownies i store høyder kan kreve noen grunnleggende justeringer i tid og temperatur. Dette er fordi jo høyere høyde, jo tynnere luft. Dette tynne luft fører væske til å koke ved en lavere temperatur, og gjør det mulig for hevingsmidler for å

 • Hvordan justere en Fifth Wheel Kingpin Høyde
  - 阅 1

  Du må kanskje justere høyden på en femte hjulet kingpin når du flytter eller utjevning en trailer. Svingskive kingpins er montert i fronten på tilhengeren. Tilhengeren er opplagret i den fremre av to justerbare jekker. Disse pluggene kan heves eller

 • Hvordan justere Krykker som passer din høyde Hvordan justere Krykker som passer din høyde
  - 阅 28

  Riktig krykke høyde reduseres ytterligere skade ved bruk av krykker. Justere krykker bør skje når du får krykkene, men noen krykker må justeres. Krykker kan også beholdes for fremtidige skader, og de kan overføres fra person til person, så kunnskap o