Amopage

Hvordan justere kjedestramming på en Poulan Wild Thing Chain Saw

- Views 11
Advertisement

Hvordan justere kjedestramming på en Poulan Wild Thing Chain Saw


For at en Poulan Wild Thing motorsag for å operere på topp effektivitet kjedespenningen må justeres riktig. Hvis spenningen er for stram kjeden vil binde opp og ikke flyte lett rundt baren. Hvis spenningen er for løs vil det synke under baren som resulterer i dårlig skjæring effektivitet og kan muligens også hoppe av sine spor skape en potensielt farlig situasjon. Det er innholdet i kjedene til å strekke med bruk, særlig i løpet av de første gangene du bruker Poulan Wild Thing motorsag.

Du trenger

Poulan Wild Thing motorsag

Chain justeringsverktøy

Kraftige goves

Bruksanvisning

Ta på kraftige hansker. Forsikring motoren på Poulan Wild Thing motorsag er av. Finn sverdmutrene på venstre side av motorsagen. Løsne sverdmutrene til de er helt på plass ved å skru dem mot klokken med kontakten enden av kjeden justeringsverktøy.

Finn kjeden justeringsskruen på bar frem av baren nøtter. Sett skrutrekkeren enden av kjeden justeringsverktøy i justeringsskruen. Vri justeringsskruen med klokken til det er ingen sag i kjeden under baren.

Plasser akselen av kjedejusteringsverktøy inn i et spor bak et av bladene på kjettingen. Skyv kjeden fremover med kjedet justeringsverktøy slik at kjedet til å rulle rundt baren. Forsikring alle koblinger forblir i baren sporet.

Ta tak i enden av baren med en hånd og løft bar. Forsikre det er ingen sag i kjeden. Hvis du observerer noen sag, setter skrutrekker enden av kjeden justeringsverktøy i justeringsskruen igjen, og vri justeringsskruen med urviseren til sag forsvinner.

Trekk til sverdmutrene med socket enden av kjeden justeringsverktøy mens du fremdeles holder den sverdspissen opp. Bruk kjedejusteringsverktøy til å presse kjeden frem slik at det å rulle rundt baren. Forsikring kjedet roterer fritt. Sjekk igjen for sag. Gjenta trinn 1 og 2 til kjedet roterer fritt rundt baren og det er ingen sag.

Hint

Alltid løsne sverdmutrene til finger tetthet før du prøver å justere kjedestrammingen.

Kjede knivene er ekstremt skarpe og kan kutte selv når kjedet ikke er i bevegelse. Bruk alltid vernehansker når du håndterer Poulan Wild Thing motorsag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-kjedestramming-pa-en-poulan-wild-thing-chain-saw/ "

相关文章!
 • Hvordan Fuel en Poulan Wild Thing Chain Saw Hvordan Fuel en Poulan Wild Thing Chain Saw
  - 阅 9

  Den Poulan Wild Thing Chain Saw har en kraftig 40cc motor med en 18 "bar og automatisk kjedesmøring. Det er lett, enkel å starte og ankommer ferdig montert. Men før du kan begynne å kutte ut som en tømmerhugger, så må du sette drivstoff inn i motoren

 • Hvordan justere slakk justerbar på tilhengerbremser
  - 阅 7

  Riktig justering av slakk justerbar er avgjørende for funksjonaliteten til tilhengerbremser. Slakk justerbar kompensere for normal slitasje av break fôr. Slakk adjuster er en arm festet til en skyvestang på bremsen forsamlingen. Utføre en slakk juste

 • Hvordan justere Volkswagen Hovedlys
  - 阅 4

  Når du kjører om natten, må du se noen hindringer som kan være i veien for å unngå en ulykke. Du kan heller ikke ønsker å blinde andre sjåfører med off-center frontlykter. Om en gang hvert år, eller etter at du erstatte en lyspære i en frontlys, bør