Amopage

Hvordan justere frontdekselet på en Toyota Corolla

- Views 1
Advertisement

Hvis frontdekselet på Toyota Corolla er ute av posisjon, kan det føre til flere problemer enn bare å åpne og lukke døren. Det kan også skade komponenter i døren, sammen med deler på karosseriet. Justere posisjonen til bilen dør er en utfordrende oppgave, og krever minst to personer for å få jobben gjort riktig.

Du trenger

bukker

håndklær

Wrench

Assistent

Bruksanvisning

 • 1

Åpne døren og posisjon minst to bukker under døren; plassere håndklær på bukker for å unngå riper i maling. Et annet alternativ er å ha din assistent holde på døren fra toppen.

2

Kontroller tilstanden av dørhengslene. Hvis en av dem er bøyd eller skadet, og det er årsaken til problemet, må det skiftes ut. Dette må gjøres profesjonelt.

3

Koble fra dørstopper avstiver i bilen. Dens bolt har en Phillips-formet innrykk i toppen, men det er fortsatt best fjernes med en skiftenøkkel.

4

Løsne boltene som forbinder hengslene til døren. Løft eller senk døren med assistentens hjelp, avhengig av gjeldende posisjon av døren, og hvordan den må justeres, og stram boltene.

5

Senk og fjerne bukker fra under døren. Lukk døren for å teste sin posisjon. Hvis døren ikke lukkes helt, gjenta trinnene ovenfor til døren er riktig plassert.

6

Mark rundt området rundt hengslene med en skriftlærd. Disse merkene kan brukes som en veiledning hvis du trenger å justere døren posisjon igjen eller koble fra døren helt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-frontdekselet-pa-en-toyota-corolla/ "

相关文章!
 • Hvordan justere timingen i en Toyota Corolla
  - 阅 1

  Justere timing på en Toyota Corolla er nødvendig med jevne mellomrom for å sikre forsvarlig drift, drivstofføkonomi og lavere utslipp. Denne veiledningen dekker Toyota Corolla modeller med distribuerte tenning systemer bygget etter 1977. Toyota Corol

 • Hvordan Endre bremseskiver på en Toyota Corolla Hvordan Endre bremseskiver på en Toyota Corolla
  - 阅 0

  Å vite hvordan du endrer bremseskiver på Toyota Corolla er en moderat utfordrende initiativ for gjør-det-selv bilmekanikere. Men hvis du har endret bremseklosser før, vil det være en relativt enkel løsning. Gjør din egen vedlikehold sparer ikke bare

 • Hvordan Juster Clutch i en Toyota Corolla
  - 阅 0

  Justering av clutch av Toyota Corolla er noe du kan gjøre selv. Du kan endre pedal høyde, den frie lek og et punkt der det engasjerer. Kontroll av væskenivået i reservoaret er også en viktig del av clutchen forsiktighet. Du trenger clutchvæske Skifte