Amopage

Hvordan justere Euro Corner Cabinet Hengsler

- Views 3
Advertisement

Hvordan justere Euro Corner Cabinet Hengsler


Europeisk stil kabinett hengsler er konstruert slik at de ikke vises på utsiden av kabinettet døren, i motsetning til standard pin-type hengsler. En stor fordel i forhold til pin-type hengsler er at Euro hjørne kabinett hengsler er lett justeres hvis skapdører blir ut av klask. Pin-type hengsler må avinstalleres og installeres på nytt for å justere dem. For Euro hengsler, gjør man alle justeringer med en skrutrekker på den del av hengslet som er festet til innsiden av skapveggen, ikke den del som er montert på døren, som skal installeres i en boret ut hull.

Du trenger

Cross-skrutrekker

Bruksanvisning

Juster skruen som er på baksiden av hengselet hvis flaten av skapdøren er ikke på samme plan som de andre. Løsne denne skruen kan du enten trekke porten bort fra eller skyve den mot skapet overfor for å gjøre det flush med ansiktene til de andre skapdører. Juster døren og stram skruen når den er i den posisjonen du ønsker. Dette er den justering som er oftest nødvendig fordi tilbake skruen løsner over tid.

Løsne skruen nærmest fronten av kabinettet hvis toppen av døren ikke er parallell med toppen av kabinettet overfor. Juster døren og skru til skruen igjen for å holde den på plass.

Skru ut en eller to midterste skruene for å heve eller senke døren slik at det er i tråd med de andre dørene. Flytt den bakre delen av hengslet opp eller ned for å justere døren. Trekk til skruene igjen.

Hint

Du vil sannsynligvis nødt til å gjøre justeringer mer enn én gang for å få skapdøren for å henge akkurat. I tillegg må du løsne mer enn én skrue gangen også.

Bruk en snekker vater for å hjelpe justeringer hvis sighting ikke fungerer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-euro-corner-cabinet-hengsler/ "

相关文章!
 • Hvordan justere selvlukk Kitchen Cabinet Hengsler Hvordan justere selvlukk Kitchen Cabinet Hengsler
  - 阅 0

  Moderne selvlukkende kabinett hengsler har eliminert behovet for klumpete magnetiske fangster. Disse hengsler har en indre strekk som gjelder et lett trykk for å lukke døren fra innen noen få inches av skapet med forsiden og holde døren tett lukket.

 • Hvordan justere en Kitchen Craft Hengsle Hvordan justere en Kitchen Craft Hengsle
  - 阅 0

  Kitchen Craft er en kommersiell kabinett leverandør som tilbyr semi-tilpassede skap og hyller enheter. Skapene er bygget for å møte individuelle treslag, farge, stil og hardware spesifikasjoner; Men mange Kitchen Craft skap har en europeisk stil heng

 • Hvordan justere en selvlukkende Fence Hengsle for en Gate
  - 阅 0

  Holde en gate stengt i et gjerde som beskytter et område rundt hjemmet øker sikkerheten betraktelig. Et lukket gate kan bidra til å avskrekke inntrengere, holde barna borte fra bassengene eller beskytte kjæledyrene fra vandrende. Spesielle hengsler,