Amopage

Hvordan justere en Stihl

- Views 2
Advertisement

Forgasseren på motorsag justeres med lav hastighet og tomgangshastighet justeringsskruer på den høyre side av motorsagen. På grunn av at håndtaket av sagen blokkene tilgang hull på justeringsskruene, det er hull bygget inn i håndtaket å skyve skrutrekker gjennom for å nå justeringsskruene. Justering av forgasseren er en jobb som kan gjøres på mindre enn 30 minutter.

Du trenger

Skrujern

Bruksanvisning

Finn lav hastighet skruen med tilgang på høyre side av motorsag og plassere en skrutrekker gjennom adkomsthull i håndtaket foran skruen tilgang.

Skru den lave hastigheten skruen med urviseren med skrutrekkeren til du kjenner motstand uten over-stramme å starte justeringen. Justerte den lave hastigheten skruen ved å dreie den mot urviseren én fullstendig omdreining med skrutrekkeren.

Start motorsag og la den varmes opp i noen minutter. Finn tomgangsjusteringsskrue like under lav hastighet skruen på motorsag.

Vri tomgangsjusteringsskruen med klokken med en skrutrekker til du hører motorsag begynner å stoppe og skru skruen tilbake klokken en kvart omdreining.

Juster tomgangsskruen ved å skru den mot klokken til du hører motoren begynner å stoppe og skru skruen tilbake klokken en kvart omdreining.

Fullfør justeringen ved å vri på lav hastighet skruen mot klokken til du hører motorsag knirkefritt og slå av motoren.

Hint

For å unngå skade, være nøye med å holde seg borte fra sagbladet mens motorsag er i gang.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-stihl/ "

相关文章!
 • Hvordan justere slakk justerbar på tilhengerbremser
  - 阅 7

  Riktig justering av slakk justerbar er avgjørende for funksjonaliteten til tilhengerbremser. Slakk justerbar kompensere for normal slitasje av break fôr. Slakk adjuster er en arm festet til en skyvestang på bremsen forsamlingen. Utføre en slakk juste

 • Hvordan justere Volkswagen Hovedlys
  - 阅 4

  Når du kjører om natten, må du se noen hindringer som kan være i veien for å unngå en ulykke. Du kan heller ikke ønsker å blinde andre sjåfører med off-center frontlykter. Om en gang hvert år, eller etter at du erstatte en lyspære i en frontlys, bør

 • Hvordan justere My Car Amplifier
  - 阅 2

  Hvis du har koblet en forsterker opp i bilen, kan du nå spørre deg selv: "Hvordan justerer jeg min bil forsterker?" Det er et godt spørsmål. Hvis forsterkeren ikke er justert og satt riktig, lydkvaliteten at resultatene ikke vil være nesten like