Amopage

Hvordan justere en Poulan Motorsag Bar Chain Oil Flow

- Views 8
Advertisement

De fleste nyere Poulan motorsager bruke en automatisk oljepumpe som regulerer strømmen av olje til kjettingen under kappingen. Borte er de dagene da du måtte sette pumpen manuelt. Denne funksjonen gjør at du kan holde kutte uten å bekymre seg skikkelig kjedesmøring. Men problemer kan fortsatt oppstå med automatisk pumpe, og du må kanskje justere oljeproduksjonen hvis det ikke får nok olje eller for mye ødelegger dine sverd og kjeder.

Du trenger

Wrench

Skrujern

Kniv

Trykkluft (hvis tilgjengelig)

Bruksanvisning

 • 1

Sverdmutrene, som låser koplingsdekselet på plass, ved hjelp av skiftenøkkelen. Ta koplingsdekselet, sverd og kjede av clutch. Trekk kjettingen av baren.

2

Sett spissen av kniven inn i toppen av styrespor på bar. Kjør kniven ned lengden på sporet, skraping ut alle bebygde olje og flis. Gjenta prosessen for det andre sporet.

3

Rengjør barens smører hull, som ligger nær bunnen av baren, like under hakket det plass til på metall innlegg, med spissen av kniven. Hvis du har tilgang til trykkluft, blåse ut smører hullet og styrespor på bar.

4

Sett bar og kjedet på clutchen. Sett koplingsdekselet på plass og stram begge bar nøtter med skiftenøkkelen. Start Poulan. La det varm ved høy tomgang ved forsiktig å strupe trigger i flere minutter. Strupe motorsag når det er varmt og holde tuppen omtrent en tomme over en avkappede tre. Se etter en lett sprut av olje. Hvis oljen er til stede du ikke trenger å justere den automatiske oljestrømmen.

5

Juster den automatiske oljestrømmen hvis lite eller ingen olje er til stede i løpet av testen. Snu motorsag opp ned. Vri skruen merket med en "+" eller "-" mot "+" tegn. Hvis for mye olje er til stede skru skruen mot "-" tegn. Gjenta olje test og justere etter behov.

Hint

Hvis oljen fortsatt ikke er funnet etter den andre testen, er ditt problem ligger i pumpen eller tanken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-poulan-motorsag-bar-chain-oil-flow/ "

相关文章!
 • Hvordan Fuel en Poulan Wild Thing Chain Saw Hvordan Fuel en Poulan Wild Thing Chain Saw
  - 阅 11

  Den Poulan Wild Thing Chain Saw har en kraftig 40cc motor med en 18 "bar og automatisk kjedesmøring. Det er lett, enkel å starte og ankommer ferdig montert. Men før du kan begynne å kutte ut som en tømmerhugger, så må du sette drivstoff inn i motoren

 • Hvordan å gjenoppbygge en Motorsag Bar Hvordan å gjenoppbygge en Motorsag Bar
  - 阅 1

  Tung slitasje på en motorsag bar vil etter hvert kreve erstatning av baren, men dette kostbar reparasjon kan skyves lenger ned i veien med en vanlig vedlikeholdsprogram og utskifting av tannhjulet nesetippen i baren. Skifte spissen koster en brøkdel

 • Hvordan justere en Husqvarna motorsag Oiler Hvordan justere en Husqvarna motorsag Oiler
  - 阅 52

  Smøreren på en Husqvarna motorsag dråper olje på bladet slik at det glir lettere langs linjen, samtidig gir beskyttelse mot rust. Noen fabrikkinnstillingene på Husqvarna motorsag oilers tillater ikke nok olje til å slippe på kjettingen, eller tillate