Amopage

Hvordan justere en ny Echo Chain Saw forgasseren

- Views 3
Advertisement

De forgassere på nye Echo motorsager kommer justert fra fabrikken. Men på grunn av ulike miljøfaktorer, som for eksempel høyde, forgassere kan ikke holde riktig innstilt for lang. Når det skjer, vil selv en nyere motorsag trenger sin forgasseren justeres. Men anbefaler Echo kjører motorsagen gjennom minst to fulle tanker av gass før du justerer forgasseren. Overadjusting forgasseren på en ny sag kan også føre til alvorlige skader på motoren, med potensial til å ødelegge din nye sag.

Du trenger

Skrujern

Børste

Godkjent bensinkanne

Fersk Echo motorsag drivstoff

liten skrutrekker

turteller

Bruksanvisning

Skru av toppsylinderdekselet på Echo motorsag, ved hjelp av skrutrekkeren. Ta av dekselet og trekk luftfilterelement av sagen. Børste av luftfilterelementet for å sørge for at det er rent.

Åpne godkjent drivstoffbeholder og bland opp en ny ladning med motorsag drivstoff, ved hjelp av en 50-til-1-forhold av gass til totaktsolje. Lukk beholderen og riste opp innholdet. Fyll Echo tank med gassen.

Plasser Echo på en flekk av bakken der kjeden ikke vil kontakte noe under forgasser. Starte og drive kjedesagen på en høy tomgang i flere minutter for å varme den opp.

Fjern grommet dekslene fra lav- og høy hastighet forgasser skruer, på siden av motoren. Koble turteller til tennpluggledningen.

La motoren gå på tomgang og sjekk lesing. Juster lav hastighet skrue med liten skrutrekker inntil den går på tomgang mellom 2700 og 3300 rpm.

Trykk gassen før den er vid åpen, så sjekk lesingen. Juster høyhastighetsskruen med eller mot urviseren til den når 10 500 til 11 500 rpm.

Snu lav hastighet skruen med klokken til kjedet begynner å spinne. Drei skruen tilbake mot klokken til kjedet stanser. Plasser lav hastighet skrue til den høyeste turtall før kjedet begynner å spinne.

Trykk på gassen igjen og sørge for at motorsagen overføringer jevnt fra tomgang til høy hastighet. Kontroller Internett-tilgang og lav hastighet målinger igjen for å sørge for at de faller innenfor farts parametere. Juster etter behov.

Hint

Noen Echo modeller kan ha litt høyere eller lavere høye og lave hastigheter. Rådfør deg alltid med modellens bruksanvisningen før du justerer forgasseren.

Aldri satt høy hastighet over modellens maksimale turtall, noe som kan skade en motor på mindre enn ett minutt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-ny-echo-chain-saw-forgasseren/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en motorsykkel Cam Chain
  - 阅 0

  Opprettholde en motorsykkel er ikke så vanskelig. Tune ups bør gjøres regelmessig, oftere hvis du bruker sykkelen for sport og hobby. Du kan spare mye på arbeidskostnader hvis du lære hvordan du gjør grunnleggende vedlikehold på sykkelen selv. Kontro

 • Hvordan justere en firetakts Troy-Bilt Trimmer forgasseren Hvordan justere en firetakts Troy-Bilt Trimmer forgasseren
  - 阅 0

  Det er bare en justering som du kan gjøre til firetakts Troy-Bilt trimmer forgasseren. De med høy og lav hastighet forgasseren er forhåndsinnstilt på fabrikken. Du må ta trimmeren til en autorisert forhandler hvis disse justeringene er nødvendig. De

 • Hvordan justere Carb På Craftsman løvblåser
  - 阅 3

  Justere carb på en håndverker løvblåser er relativt enkelt. Det er lurt å kjøpe en forgasser ombygging kit (som er billig), rengjør alle de ikke-utskiftbare deler av forgasseren og erstatte andre deler. Alt i alt prosessen bør ta omtrent en time, og