Amopage

Hvordan justere en Motorsag forgasseren

- Views 21
Advertisement

Hvordan justere en Motorsag forgasseren


En motorsag, når de er riktig justert, bør rev opp jevnt når du øker turtallet på motoren og bør ikke avgi mye røyk. Når en motorsag forgasseren er feil justert, eller som motorsag aldre og reguleringen av forgasseren kommer ut av justering, kan røykskyer som låter som det opereres. En feil justert forgasser kan også redusere levetiden på motorsag motoren. Lær hvordan du justerer en motorsag forgasseren å gjøre din motorsag kjøre jevnt og effektivt.

Du trenger

Skrujern

Skiftenøkkel

Hex driversettet

Bruksanvisning

 • 1

Sjekk drivstoffnivået i drivstofftanken. Drivstofftanken skal være minst fylt til halvveis. Dersom det er mindre drivstoff, vil det gjøre riktig innstilling av forgasseren vanskeligere.

2

Få tilgang til motorsag forgasseren. Dette kan variere med modellen og produsenten av spesifikke motorsag. Vanligvis vil du trenge en skiftenøkkel og en hex muttertrekker for å fjerne bolter fra huset til motorsag. Ta av boliger. Forgasseren justeringer vil være små skruer nær motoren.

3

Start motorsag motoren og vent i tre minutter. Dette gir tid for motoren varmes opp, noe som er nødvendig for å riktig justere forgasseren.

4

Vri tomgangsskruen. Du vil høre turtallet opp eller bremse ned mens du slår på skruen. Still inn motoren gå på tomgang, slik at motoren går med høy hastighet. Dette vil bidra til å forhindre at motoren slås av utilsiktet.

5

Drei skruen justering for lav hastighet. Slå den en vei til motoren begynner å løpe rundt. Drei skruen den andre veien til motoren begynner å frese. Mentalt oppmerksom på de to skrueposisjonene og skru skruen slik at det er midt mellom disse to punktene. Trekk motorsag avtrekkeren litt for å sjekke om lav hastighetsjustering.

6

Trykke på avtrekkeren for full gass hastigheten på motorsag. Hvis motoren høres ut som sin knirkefritt med en litt ujevn kant, er skruen for full fart justering riktig innstilt. Hvis motoren spytter og hoster, juster skruen og trykke på avtrekkeren igjen. Gjenta til full fart av motorsag høres glatt.

7

Sett på motorsag boliger.

Hint

Reguleringen av forgasseren kan endre seg over en sommer med bruk, så justere etter behov med bruk.

har alltid støtt når du håndterer en motorsag i drift.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-motorsag-forgasseren/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en Mikuni forgasseren Hvordan justere en Mikuni forgasseren
  - 阅 1

  En forgasser er en mekanisk innretning som kombinerer luft og drivstoff i en forbrenningsmotor. Forgasseren kontrollerer strømmen av luft til en motor. Hastigheten på luften som kommer inn i motoren bestemmer mengden av lufttrykket i motoren. Lufttry

 • Hvordan justere en Home forgasseren Hvordan justere en Home forgasseren
  - 阅 2

  Forgasseren på en Homelite motorsag styrer luftgassblandingen som strømmer gjennom motoren. Å få riktig balanse mellom gass og luft er avgjørende for å maksimere sag ytelse. Sagens enkle justerbare skruer la deg etablere de optimale innstillingene fo

 • Hvordan justere en Mantis forgasseren Hvordan justere en Mantis forgasseren
  - 阅 7

  Justere en grov, sprutende motor for å produsere den kraften du trenger hjelper drive en Tiller tindene gjennom selv de vanskeligste smuss clod. De Mantis Tiller forgassere justeres med en rød og en hvit skrue som ligger bak luftfilterdekselet nær sv