Amopage

Hvordan justere en Motorsag Chain

- Views 10
Advertisement

Jo mer du bruker en motorsag kjeden, jo lengre blir det. Dette betyr at du må opprettholde riktig stramming i kjeden for å unngå ulykker og for tidlig kjedeslitasje. Riktig stramming gjør også din motorsag for å skjære raskere og jevnere. En riktig justert kjeden vil vise om en 1/32-inch mellomrom mellom kjeden tie stropp og nederst i midten av sverdet når sagen er kaldt, og en 1/8-tommers plass når sagen er varmt.

Du trenger

Skinnhansker

Skiftenøkkel

Skrujern

Bruksanvisning

Slå av motoren og løsne de to mutterne som fester bar til sagen. Det mutrene er plassert på siden av sagen der bar møter motoren.

Finn strammeskruen i nærheten av de to nøtter. Mens du holder enden av baren opp med en hansker hånd, bruke skrutrekker for å skru strammeskruen med klokken til kjedet er tett på bunnen av bassenget.

Nå stramme mutterne mens du fremdeles holder enden av baren opp med den andre hånden. Prøv å trekke kjeden bort fra sverdet for å bekrefte at det er stramt nok til å holde seg tett an mot bunnen av baren.

Løsne bremsen og se om du kan trekke kjedet sammen baren med hånden. Hvis ikke, løsne mutrene og skru strammeskruen mot klokken for å redusere strammingen. Stram mutterne og prøve å trekke i kjeden igjen. Du vet kjedet er på riktig spenning når det vises tett mot bunnen av sverdet, men likevel beveger seg fritt.

Hvis kjedet er fortsatt løs etter at du har slått spenningen skru helt mot høyre, må du bytte kjede.

Hint

Hvis du har en ny kjede på motorsagen, må du stramme den oftere enn du ville gjort et gammelt kjede. Et nytt kjede må strammes etter hver fem til ti kutt, og en gammel kjetting skal strammes hver gang du fyller bensin eller når kjedet viser overdreven slakk.

Forsøk aldri å justere kjedet mens motoren er i gang. Bruk hansker for å unngå å kutte fingrene mens du håndterer kjeden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-motorsag-chain/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en Motorsag forgasseren Hvordan justere en Motorsag forgasseren
  - 阅 21

  En motorsag, når de er riktig justert, bør rev opp jevnt når du øker turtallet på motoren og bør ikke avgi mye røyk. Når en motorsag forgasseren er feil justert, eller som motorsag aldre og reguleringen av forgasseren kommer ut av justering, kan røyk

 • Hvordan rengjøre en Motorsag Chain
  - 阅 1

  Med hver bruk, vil en motorsag plukke opp saft og harpiks fra tre og vil bli limt opp med en blanding av sagflis, støv og kjedeolje. Hvis du ønsker å få maksimal ytelse ut av sagen din hver gang, må du gjøre forpliktelse til å holde den ren. Rengjøri

 • Hvordan bruke en Motorsag Chain Breaker
  - 阅 1

  En motorsag er et nyttig verktøy som utnytter små tenner festet til en kjede for å skjære gjennom treverk. Med alder, kjedene slites og må byttes ut. For å gjøre dette, må kjedet fjernes fra tannhjulene over hvilke det ritt. Imidlertid kan en kjede k