Amopage

Hvordan justere en Moen dusj

- Views 0
Advertisement

Moen dusjer kommer i en rekke størrelser og stiler med ventilsystemer som gjør justere og tilpasse en dusj lett. Funksjoner som ExactTemp ventil lar deg sette vannet temperaturområdet til din individuelle preferanser, det PosiTemp ventil med en temperaturgrense kontroll for å hindre barn i å skru den varme håndtak og forhåndsinnstilt trykk balansekontroller for å hindre at varmt / kaldt vann overspenning tillate deg å gjøre justeringer som skaper en dusj for deg.

Du trenger

Phillips skrujern

Wide skrutrekker

Juster Vanntemperaturs treet Grenser (ExactTemp Valve)

Kontroller temperaturen forhåndsinnstilt området. Denne ventilen kommer med et temperaturområde forhåndsinnstilt på fabrikken. Det vil også gi rom for personlige justeringer av temperaturen fra et lavt på 70 grader F til en topp på 120 grader F. Hvis du er fornøyd med forhåndsinnstilt verdi, vil du ikke trenger å gjøre noen justeringer.

Fjern gips lokket som dekket temperatur og strømningsventil. Temperaturen ventil er direkte bak strømventilen. Drei temperaturventilen mot klokken for å sette den øvre grense for vanntemperatur. Når du kommer til ønsket temperatur push, hold, og slår strømningsventilen mot klokken. Gjenta denne prosessen med en bevegelse med klokken for å sette den lave grensetemperatur.

Erstatte gips lokket som dekket temperatur og strømningsventil.

Juster temperaturgrense Stopper (PosiTemp Valve)

Steng av kaldtvannsledningen. Vri kranen mot urviseren så langt det går, og drenere linjen. Kontroller temperaturen på varmtvannet linjen, og deretter slå håndtaket til "off" posisjon.

Fjern håndtaket plug-knappen sammen med de to skruene som holder temperaturen anslaget på plass, temperaturgrensen stopp og dekkplaten.

Roter utsatt kassetten for å øke eller minske temperaturgrense. Roter med klokken for å minske og mot klokken for å øke vanntemperaturen. Sett på håndtaket for å teste, men ikke skru den inn igjen til du er fornøyd med temperaturen på vannet.

Bytt håndtaket deler og skru fast.

Vanntrykk innreguleringsventilene

Undersøke vanntrykket balansering ventiler. Vann trykkområder er fabrikken som ligger i en balansering spole. Mindre justeringer er nødvendig hvis fremmedlegemer tresko opp vannlinjen. Bevis på dette vil vises som bare en vedlikeholdslading av vann som kommer fra dusjbatteri, eller tilgjengeligheten av bare varmt, eller bare kaldt vann. Hvis mindre justeringer for press ikke løser problemet, vil ventilen må byttes.

Kontroller at begge vannledninger er åpne og begge skrutrekker stop-ventiler er åpne.

Slå av både varmt og kaldt vann linjer. Fjern balansere spolen og rist den for å løsne eventuelle fremmedlegemer. Før du bytter, rist spolen og sikre at du kan høre den indre stempelet beveger seg rundt.

Sett på balansering spolen og skru tett for å sikre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-moen-dusj/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Moen dusj ventil med ingen varmt vann Hvordan fikse en Moen dusj ventil med ingen varmt vann
  - 阅 0

  Moen single-håndtak dusjventiler inneholder en patron som regulerer flyten av varmt og kaldt vann. I tillegg er noen Moen ventiler, inkludert Posi-Temp linje, har en funksjon som kalles skålde-vakt, som er en justerbar stopp som begrenser hvor langt

 • Hvordan justere en Kohler dusj Temperatur Regulator Hvordan justere en Kohler dusj Temperatur Regulator
  - 阅 0

  Kohler dusj temperatur regulatorer har en innebygd justerbar stopp som bidrar til å hindre forbrenninger. Stoppen er satt til en trygg temperatur og fysisk hindrer dusj håndtaket fra å bli slått ut over den innstillingen. Nøyaktigheten av innstilling

 • Hvordan erstatte en Moen dusj ventil Cartridge Hvordan erstatte en Moen dusj ventil Cartridge
  - 阅 0

  En Moen patron dusjbatteri bruker en plastventil for å regulere vannstrømmen gjennom dusjhodet. Hvis dusj bruker en enkelt patron, er at patronen også ansvarlig for å blande strømningen av varmt og kaldt vann til den ønskede temperatur. Over tid, de