Amopage

Hvordan justere en Jonsered Motorsag 2-Cycle Engine forgasseren

- Views 47
Advertisement

Jonsered motorsager kjøre på to-taktsmotorer, som kompletterer alle motorsykluser i en veivaksel bevegelse. To-syklus (eller to-takts) Jonsered motorsager bruker en blanding av olje og bensin for drivstoff. For å holde drivstofftilførselen reguleres, må forgasseren justeres fra tid til annen. En motor som spytter eller kutter ut uventet ofte trenger en rask tweak å reparere. Regelmessig justering av forgasseren hindrer unødig slitasje på motorsag motor.

Du trenger

Skrujern

Bruksanvisning

Finn de tre justeringsskruene på forgasseren. "L" eller lav justeringsskruen er på bunnen, "H" eller høy hastighet skrue er til høyre, og "T" eller inaktiv skrue er til venstre.

Start motoren og la den gå.

Snu "L" skruen mot klokken for å tillate mer drivstoff inn i forgasseren til lav innstilling kjører glatt uten sputtering.

Roter "T" skru mot klokken, en 1/4-omdreining om gangen, for å jevne ut tomgangs av maskinen for å hindre spruting og kuttet ut.

Snu "H" skruen med klokken til den ikke vil slå noe mer drei det mot klokken 1/4 omdreining. Trykk på avtrekkeren for motorsag å engasjere høy innstilling. Hvis det spytter eller kutter ut, snu "H" skru mot klokken for å øke drivstofftilførselen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-jonsered-motorsag-2-cycle-engine-forgasseren/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en Poulan Motorsag Bar Chain Oil Flow
  - 阅 8

  De fleste nyere Poulan motorsager bruke en automatisk oljepumpe som regulerer strømmen av olje til kjettingen under kappingen. Borte er de dagene da du måtte sette pumpen manuelt. Denne funksjonen gjør at du kan holde kutte uten å bekymre seg skikkel

 • Hvordan justere en Husqvarna motorsag Oiler Hvordan justere en Husqvarna motorsag Oiler
  - 阅 52

  Smøreren på en Husqvarna motorsag dråper olje på bladet slik at det glir lettere langs linjen, samtidig gir beskyttelse mot rust. Noen fabrikkinnstillingene på Husqvarna motorsag oilers tillater ikke nok olje til å slippe på kjettingen, eller tillate

 • Hvordan justere en 25 HP Kohler guvernør Engine
  - 阅 2

  Kohler produserer et bredt utvalg av små motorer som brukes i alt fra plentraktorer og snøfresere til generatorer. Den 25 hestekrefter V-twin motoren har liggende ventiler og full trykksmøring med fullstrøm-filter. Guvernøren tiltak og regulerer hast