Amopage

Hvordan justere en Holley forgasser

- Views 10
Advertisement

Holley forgassere som er mest populære og problemfri utvalg på markedet. Fordi de består av få bevegelige deler, er slitasjen ikke en stor faktor. Holley forgassere har også rykte for å være den enkleste å stille opp og tilby et bredere utvalg av oppgraderinger for å imøtekomme ulike forskyvninger enn noen annen forgasser.

Du trenger

Phillips skrujern

Sett med skiftenøkler

volt~~POS=TRUNC

Bruksanvisning

Ta av luftfilter. For å justere choke, flytt gassleddet litt til åpen posisjon og la den tilbake. Choken bør lukkes helt. Hvis ikke, bruk en stjerneskrutrekker til å løsne skruene i svart choke-fjærhuset og drei det med urviseren like før det stenger, og stram skruene.

Start bilen og se etter chokeplaten å åpne som motoren varmes opp. Motoren er på rask tomgang på 1500 rpm, og choken begynner å åpne i løpet av to minutter. En rask smekk av gasskoplingen tilbake motoren til å bremse tomgang. Dersom choken ikke fungerer, bør det kontrolleres for krefter i skruefjæren ved hjelp av et voltmeter. Hvis det er strøm, er choken spiral dårlig.

Slå av motoren. Bruk en skrutrekker til å fjerne sikt pluggene ligger i float boller på passasjersiden av forgasseren. Drivstoff skal være på nivå med bunnen av synet pluggen. Hvis ikke, kan justeringer gjøres for å heve eller senke drivstoffnivå med justeringsmutteren på toppen av flottøren bollen. Løsne den øverste låseskrutrekkeren og bruke 5/8 tommers fastnøkkel til å skru mutteren, som er justeringen. Drei mutteren med klokken for å senke nivået av drivstoff eller mot klokken for å heve drivstoffnivå.

Juster blandingen med motoren i gang. Det er to blandingsskruene på alle 650 CFM og under forgassere og fire på større kjeder forgassere. Juster skruen på førersiden først, deretter slå blandingen skruen mot høyre til motoren rpm begynner å slippe. Stopp og skru skruen til venstre inntil motoren når den høyeste turtall, og slå den til høyre en kvart omdreining. Gjør det samme på den andre siden, og gjenta prosedyren en gang til.

Justere akseleratoren pumpen aktiveringsarmen ved å dreie mutteren i bunnen av fjæren, hvor den kommer i kontakt gasskoplingen. Bruker en skrunøkkel for å skru mutteren som er nødvendig for å gjøre pumpen arm på undersiden av flottøren skålen begynner å bevege seg når gasskoplingen beveges av en kvart tomme.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-holley-forgasser/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en Holley Carb Hvordan justere en Holley Carb
  - 阅 3

  Justering en Holley forgasser er en jobb som kan gjøres i løpet av få minutter. Noen ganger vil justeringsskruene på en Holley forgasser løsne fra motorvibrasjoner mens den er i gang, slik at motoren til å kjøre dårlig og redusere drivstoff kjøreleng

 • Hvordan justere en Holley 650 forgasser
  - 阅 6

  Den Holley 650 er en høy-ytelse for stor boring forgasser utviklet for store fortrengningsmotorer. Det er vurdert ved 650 CFM (kubikkfot pr minutt) for luftstrømmen, og er et 4-fat, dobbel pumper utforming. Justering av Holley 650 anordning som arbei

 • Hvordan justere en Holley Marine Carburetor
  - 阅 2

  Den Holley marine Forgasseren kan enten være en 2- eller 4-forgasser, avhengig av motor, og vil ha det samme antallet uvirksomme blanding justeringsskruer. Justering av Holley forgasseren kan gjøres på bare noen få minutter, men skruene må alle være