Amopage

Hvordan justere en Holley 600 forgasser

- Views 29
Advertisement

Den Holley 600 er en stor forskyvning forgasser, vurdert ved 600 kubikkfot pr minutt av luftstrømmen. Denne forgasser er beregnet for bruk på store plenums inntak og store forskyvningsmotorer likt. Justering av 600 vil bli gjort med forgasseren montert på motoren og omfatter justering av brensel flottør nivå og tomgangsblanding skruene. Brenselet flottør regulerer mengden av brennstoff som er lagret i forgasseren ved et gitt øyeblikk, og tomgangs blandingen skruen regulerer frigivelsen av det brensel for å sikre tomgang og akselerasjon er glatte og skarpe.

Du trenger

Skrujern

skiftenøkkel sett

Fuel Float Justering

Parkerer bilen på et plant underlag, skru luftfilteret vingemutteren og trekke av luftfilterdekselet, filter og filtersokkelen.

Skru drivstoffnivået synet plugg og rock bilen side til side, på jakt etter en liten vedlikeholdslading av drivstoff til å komme ut av syne hullet. Hvis ingen drivstoff kommer ut, må flyte justeres opp. Dersom brensel strømmer ut, må flottøren senkes.

Skru flottøren justeringsskruen to omdreininger, og lirke justeringsmutteren litt oppover for å bryte justeringssammenstilling setet på bollen. Med motoren i gang, se siktehullet og justere flottøren mutteren med urviseren for å senke eller mot urviseren for å heve flottøren til drivstoffet renner ut av synet port.

Spenn justeringsskruen ved å holde i justeringsmutteren stasjonær med en skrunøkkel.

Sett brennstoffnivået syn port skrue og stram. Brennstoffnivået justeres.

Tomgangsjustering

Lokalisere tomgangsblanding skruer, en på hver side av måleblokken. Doserings blokk er den delen av forgasseren mellom brenselskålen og strupe tårnet (hoveddelen av forgasseren der luftfilteret sitter).

Skru begge skruene med klokken til de "bunnen ut" og sikkerhetskopiere dem ut nøyaktig 1 1/2 omdreininger. Med dette som et felles utgangspunkt, starte motoren.

Juster hver skrue like, i trinn på en halv omdreining inntil den anbefalte rpm tomgang området er nådd, som per motorens servicehåndboken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-holley-600-forgasser/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en Holley 650 forgasser
  - 阅 6

  Den Holley 650 er en høy-ytelse for stor boring forgasser utviklet for store fortrengningsmotorer. Det er vurdert ved 650 CFM (kubikkfot pr minutt) for luftstrømmen, og er et 4-fat, dobbel pumper utforming. Justering av Holley 650 anordning som arbei

 • Hvordan justere en Holley Carb Hvordan justere en Holley Carb
  - 阅 3

  Justering en Holley forgasser er en jobb som kan gjøres i løpet av få minutter. Noen ganger vil justeringsskruene på en Holley forgasser løsne fra motorvibrasjoner mens den er i gang, slik at motoren til å kjøre dårlig og redusere drivstoff kjøreleng

 • Hvordan justere en Holley Marine Carburetor
  - 阅 2

  Den Holley marine Forgasseren kan enten være en 2- eller 4-forgasser, avhengig av motor, og vil ha det samme antallet uvirksomme blanding justeringsskruer. Justering av Holley forgasseren kan gjøres på bare noen få minutter, men skruene må alle være