Amopage

Hvordan justere en Harley CV forgasser

- Views 33
Advertisement

Hvordan justere en Harley CV forgasser


Harley-Davidson Motor Co brukte konstant hastighet (CV) forgasseren i 1988 Sportsters, 1990 Big Twins (EVO og TC88) frem til 2006. Siden da har alle Harley-Davidson motorsykler gjøre bruk av drivstoff injeksjon. CV forgasser kan vise tegn på å måtte bli innstilt. Disse tegn er en drastisk reduksjon i drivstofføkonomi, svart røyk som vises fra eksos, svak akselerasjon, motoren spytter tilbake gjennom forgasseren, eller nølende på akselerasjon. En lav hastighet krets justeringer på forgasseren kan gjøres på minimal tid

.

Du trenger

Husholdningenes drill

7/64 tommer til 1/8-tommers borkrone

liten pick

Liten flat skrujern

Rengjøringsmidler

Bruksanvisning

Sjekk tennplugg for lyse brune glassaktige avleiringer som kan være ledsaget av sprekker i isolasjonen eller erosjon av elektroden, noe som indikerer en mager luft-brenselblandingen. Tørr, fluffy eller sotete sorte innskudd indikerer en rik forgasseren luft-drivstoffblanding.

Hvordan justere en Harley CV forgasser


Finn tomgangs blandingen skruen på bunnutløpssiden av forgasseren, i en passasje ved siden av flottøren bollen. Går til hvile blanding skru på, eller med klokken, vil helle hvile blandingen og vri den ut, eller mot klokken, vil berike den.

Bor ut metallplugg som dekker tomgangsskruen. Ikke bor for langt inn i pluggen; vikle boret med tape eller hyssing for å hindre deg fra å bore for langt og skade skruen.

Lirk ut pluggen med en liten hakke.

Vri tomgangsskruen (med klokken) til den stopper. Ikke stram tomgang blanding skruen. Skade på skruen og setet kan føre til.

Vri tomgangsskruen to viser seg (mot klokken) til et tomgangsturtall på 1000 rpm.

Juster skruen 1/2 omdreining om gangen. Etter hver justering, nulltomgangsturtallet til 1000 rpm. Den maksimale Justeringsområdet er 1/2 til 3-1 / 2 omdreininger.

Hint

Ved justering av tomgangsskruen, gjør bare små justeringer. Stokk med 1/2 til 1/4 omdreining regelen. Ofte den minste justerings er alt som er nødvendig.

Disse prosedyrene kan redusere eller annullere enhver begrenset garantidekning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-harley-cv-forgasser/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en Harley Clutch Cable Hvordan justere en Harley Clutch Cable
  - 阅 1

  Harley-Davidson motorsykler er bygget for å tåle stress av langdistanseridning. En skikkelig vedlikehold rutine, derimot, er nøkkelen til motorsykkelen fortsatte ytelse. Som med de fleste motorsykler, mange Harley-Davidson motorsykler stole på en gru

 • Hvordan justere en Holley 600 forgasser
  - 阅 29

  Den Holley 600 er en stor forskyvning forgasser, vurdert ved 600 kubikkfot pr minutt av luftstrømmen. Denne forgasser er beregnet for bruk på store plenums inntak og store forskyvningsmotorer likt. Justering av 600 vil bli gjort med forgasseren monte

 • Hvordan justere en Edelbrock 4 forgasser Hvordan justere en Edelbrock 4 forgasser
  - 阅 7

  Den Edelbrock 4-forgasser er en mekanisme som leverer brennstoff til motoren, og, når de blandes med luft, skaper små eksplosjoner i de fire sylinderkamrene for forbrenningsmotoren. Mens de fleste forgassere er laget med en eller to løp, er 4-forgass