Amopage

Hvordan justere en forgasser på en Honda CL450 motorsykkel

- Views 11
Advertisement

Hvordan justere en forgasser på en Honda CL450 motorsykkel


Honda produserte CL450 motorsykkel fra 1970 til 1973. motorer er to sylindre, liggende ventiler med to forgassere. Den CL450 scrambler og dens fetter CB450 vei sykkel ble produsert i en tid før oksygensensorer og katalysatorer, noe som gjør forgasseren justeringen forholdsvis ukomplisert. Så lenge som luftfiltre er rene og forgassere ikke lekker gass, å justere de to karbohydrater forbedrer gassrespons og ytelse. Du justere forgassere på en Honda CL450 med motorsykkel parkert i et ventilert område.

Du trenger

Metric fastnøkkel

mottrykk måler

Skrujern

Bruksanvisning

Start motorsykkelen og la motoren varmes opp i tre minutter. Som motoren varmes, finn stoppskruen på oversiden av gasshåndtaket på utsiden av hver forgasser. Hvis det er nødvendig, komme opp og vri på gassen håndtaket et par ganger og du vil se spakene går opp og ned.

Se på turtelleren måle og merke rpm mens motoren går på tomgang. Normal tomgang er mellom 1100 rpm og 1200 rpm. Hvis tomgangs er over 1200 opm s, dreies gasskabel justering kobling i gassdreiehåndtaket mot urviseren med en metrisk fastnøkkel som man ser turtelleren. Stopp når turtelleren lesing er i normal tomgangshastighetsområdet.

Skyv gummimunnstykket på et mottrykk måler inn på enden av en eksosrøret. Hold den fast i to sekunder og trekk måleren unna. Merk mottrykket lesing på måleren. Null måleren og gjenta dette med den andre eksosrøret. Merk mottrykket.

Sammenlign baktrykket målingene og bestemme hvorvidt den høyre eller venstre eksos har den lavere mottrykk. Dreies strupe-stoppeskruen på at forgasseren en kvart omdreining med klokken og kontrollerer mottrykket. Om nødvendig, dreies skruen mot urviseren litt og kontrollerer mottrykket. Ideen er å foreta små justeringer inntil mottrykket er likt i de to utløpsrørene.

Finn pilot-luft skruen på høyre forgasseren, like under gasshendelen. Juster pilot-luftblandingen ved å vri pilotluftskruen med eller mot urviseren med skrutrekkeren til motoren er ved maksimum tomgangshastighet. Lytte til subtile endringer i turtallet når du justerer tomgangsblandingen er den enkleste måten å gjøre dette. Gjenta fremgangsmåten for å justere tomgangs-luft-blandingen på den venstre side forgasseren.

Kontrollerer mottrykket på hver avløps ved hjelp av måleren som før. Hvis det er nødvendig, justeres passende gass-stoppskrue, slik at mottrykket er lik i begge eksosanlegg.

Lokalgasskabelen justerings og låsemutteren på toppen av hver forgasser. Løsne kontramutteren i bunnen av hver gasskabelskinnen ved å dreie dem mot urviseren med det metriske fastnøkkel.

Ta en posisjon der du kan nå gass vri grep og observere gasskabelen justeringen på høyre side forgasseren. Rull vri grep åpnes sakte til du ser gasskabelen begynner å stramme. Gjenta dette som du observerer gasskabelen på venstre side forgasseren. Bestemme hvorvidt en gasskabelen har flere spenning og griper inn før den andre.

Juster gass kabelen som trenger mer spenning ved å dreie strupejusteringskobling med urviseren med det metriske fastnøkkel. Gjenta observasjon test og gjør noen endelige justeringer. Trekk til låsemutterne på hver gasskabeljusterings med urviseren med det metriske fastnøkkel.

Hint

Spør en erfaren motorsykkel mekaniker for å bistå med forgasser justering av nødvendig. Watching prosedyren er nyttig neste gang forgassere trenger justering.

Ettermontere en rett-stammen manometer med gummiskivene når et mottrykk måler er ikke tilgjengelig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-forgasser-pa-en-honda-cl450-motorsykkel/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en forgasser på en Honda 360 motorsykkel Hvordan justere en forgasser på en Honda 360 motorsykkel
  - 阅 15

  Honda 360 motorsykkel har to sylindere med overliggende ventiler og doble forgassere. Produsert mellom 1974 og 1976, den CB360 var Honda svar på krav om et mellom road sykkel med mer kraft enn forgjengeren CB350. Honda bodde hos enkelt throttle-spake

 • Hvordan justere en forgasser
  - 阅 7

  En forgasser er en viktig del av enhver bilens motor. Forgasseren er brukt for å blande gass og luft sammen, hjelpe forbrenningsprosessen. Deler av en forgasser kan bli forurenset av alle slags miljø skitt, for eksempel skitt, gress eller selv små pi

 • Hvordan justere ventiler på en Yamaha Road Star Motorsykkel Hvordan justere ventiler på en Yamaha Road Star Motorsykkel
  - 阅 1

  Yamaha nyeste Road Star 1602cc V-Twin inkorporerer hydrauliske støtstenger som befinner seg i krom-rør på utsiden av sylinderrillene. Hvert støtstangs driver vippearmer for inntaks- og eksosventiler på hver sylinder, og hver vippearm har en gjenget j