Amopage

Hvordan justere en forgasser på en Honda 360 motorsykkel

- Views 15
Advertisement

Hvordan justere en forgasser på en Honda 360 motorsykkel


Honda 360 motorsykkel har to sylindere med overliggende ventiler og doble forgassere. Produsert mellom 1974 og 1976, den CB360 var Honda svar på krav om et mellom road sykkel med mer kraft enn forgjengeren CB350. Honda bodde hos enkelt throttle-spaken Keihin forgassere på CB360. Raising rytterens sete gir deg tilgang til gass-stop justering mellom enhetene. De pilot-luft-blandinger justeringsskruer er plassert på utsiden av hver forgasser. Du justere forgassere på en Honda 360 motorsykkel ved hjelp av metriske verktøy. Det hjelper å ha en assistent.

Du trenger

Dowel (valgfritt)

Metrisk stikkontakt og skralle

socket forlengelse

standard skrutrekker

Metric fastnøkkel

Bruksanvisning

Vend fangst på rytterens sete og heve setet. Prop setet i hevet posisjon med en tre dowel eller be en assistent til å holde setet mens du justere gasstopp.

Vri på gassen håndtaket noen ganger som du ser mellom de to forgassere. Legg merke gasspaken rotere som håndgrepet er vridd og frigjøres. Lokalisere gass-stoppskruen ved den nedre ende av gasshåndtaket.

Sett opp en metrisk stikkontakt og skralle med en utvidelse. Skyv kontakten inn stoppskruen og skru skruen sakte med klokken som du ser turtelleren måler. Skru stoppskruen til turtelleren leser 1300 rpm.

Finn messing pilot-luft skruen på utsiden ansiktet til høyre forgasseren. Skruen har et slisset hode med en strekkfjær på stammen av skruen.

Snu pilot-luft skruen sakte mot klokken med en skrutrekker til du hører motoren tomgang begynner å slippe. Snu pilot-luft skruen sakte med urviseren til motorhastigheten plukker opp og faller igjen. Vri skruen mot klokken igjen og finne punktet der tomgangshastigheten er på det høyeste.

Juster fartøy luft skruen på venstre forgasseren på samme måte. Snu pilot-luft skrue hver vei med skrutrekker og finne punktet der tomgangshastigheten er på det høyeste.

Skyv kontakten på gass-stoppeskrue mellom forgassere. Se turtelleren måler som du slår stoppskruen sakte mot klokken til turtelleren leser 1100 rpm. Senk rytterens sete.

Vri på gassen håndtaket flere ganger i korte, raske serieopptak. Hvis du legger merke til en forsinkelse i gassrespons, vri gasskabelen justeringen på håndtaket med klokken en kvart omdreining med en metrisk fastnøkkel.

Vri på gassen noen flere ganger i rask bursts. Juster gasskabel inntil gassresponsen er umiddelbar.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-forgasser-pa-en-honda-360-motorsykkel/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en forgasser på en Honda CL450 motorsykkel Hvordan justere en forgasser på en Honda CL450 motorsykkel
  - 阅 11

  Honda produserte CL450 motorsykkel fra 1970 til 1973. motorer er to sylindre, liggende ventiler med to forgassere. Den CL450 scrambler og dens fetter CB450 vei sykkel ble produsert i en tid før oksygensensorer og katalysatorer, noe som gjør forgasser

 • Hvordan justere en forgasser
  - 阅 7

  En forgasser er en viktig del av enhver bilens motor. Forgasseren er brukt for å blande gass og luft sammen, hjelpe forbrenningsprosessen. Deler av en forgasser kan bli forurenset av alle slags miljø skitt, for eksempel skitt, gress eller selv små pi

 • Hvordan justere ventiler på en Yamaha Road Star Motorsykkel Hvordan justere ventiler på en Yamaha Road Star Motorsykkel
  - 阅 1

  Yamaha nyeste Road Star 1602cc V-Twin inkorporerer hydrauliske støtstenger som befinner seg i krom-rør på utsiden av sylinderrillene. Hvert støtstangs driver vippearmer for inntaks- og eksosventiler på hver sylinder, og hver vippearm har en gjenget j