Amopage

Hvordan justere en Edelbrock Quicksilver Carburetor

- Views 1
Advertisement

Edelbrock forgassere antas å være blant de enkleste forgassere på markedet for å justere. Det er fire mulige justeringer som kan gjøres til Edelbrock Quicksilver forgasseren. Disse er inaktiv hastighet, lav-mid range, full-mellomklassen og gasspedalen pumpe justeringer. Idle justeringer er mekanisk og ikke fører til en endring i luft eller brennstofftilførselen til motoren.

Du trenger

Produsentens manual

5/16 av 8 mm skrunøkkel

3/16 flat skrutrekker

7/16 skiftenøkkel

unbrakonøkkel

Torx hode T-10 skrue

Blå Loctite 242

Bruksanvisning

Juster den eksterne inaktiv kabelen av forgasseren, slik at det er bare 1/16 av lysbilde åpning. Slå på motoren og la den varmes i 5 minutter. Sett inaktiv av forgasseren til produsentens spesifikasjoner. Dette er tomgangs. Slå av motoren.

Ta forgasseren ut av manifolden og ta hetten av med en 7/16 nøkkel. Slå sentrum sporet av nålen justeringen til høyre eller venstre med 3/16 flat skrutrekker. Slå nålen til høyre vil richen luft / brennstoffblandingen mens du slår nålen til venstre vil gjøre blandingen slankere. En fjerdedel (1/4) omdreining tilsvarer ett klikk. Quicksilver produsenter anbefaler å bruke bare 1 eller 2 klikk.

Fest gliderens betjeningsanordning strimmelen til innsiden hjulet med Torx hode T-10 skrue og fjerne den glidende fra forgasserhuset. Ved hjelp av 3/16 flat skrutrekker, snu nålen regulatoren inntil den stopper. Påse at sporene i regulatoren er justert. Fjern nålen justeringen, nålen og nålen fjæren fra objektglasset med en flathodet blad driver.

Sett nålen inn i sleiden og skyver fjæren inne i sleiden med den mindre side av fjæren som vender mot nålen. Deretter inn stiften med det gjengede hullet som vender mot nålen. Plassere en dråpe av blå Loctite 242 på gjengene på nålen justerings og installere regulatoren inn i sleiden. Snu nålen adjuster ved hjelp av en 3/16 flat skrutrekker mot høyre til den stopper. Gjenta dette snu nålen til venstre. Dette fullfører mellomtoner til full gass justering.

Installer og stram forgasseren cap. Sett på forgasseren i manifolden

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-edelbrock-quicksilver-carburetor/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en Edelbrock 4 forgasser Hvordan justere en Edelbrock 4 forgasser
  - 阅 7

  Den Edelbrock 4-forgasser er en mekanisme som leverer brennstoff til motoren, og, når de blandes med luft, skaper små eksplosjoner i de fire sylinderkamrene for forbrenningsmotoren. Mens de fleste forgassere er laget med en eller to løp, er 4-forgass

 • Hvordan Tune en Edelbrock 1406 Carburetor
  - 阅 2

  Den Edelbrock 1406 er en fire-fat "utøver Series" forgasser utstyrt med en elektrisk choke. Selv om Edelbrock forgassere er utviklet for å fungere rett ut av boksen, kan variasjoner i temperatur og høyde påvirker forgasseren ytelse. For å kompen

 • Hvordan justere en Carter 2BBL Carburetor Hvordan justere en Carter 2BBL Carburetor
  - 阅 3

  Carter to-barrel forgasseren ble brukt på millioner av innenlandske biler og lastebiler i flere tiår. Forgasseren, som enhver presisjon maskin, krever periodiske justeringer for å holde det fungerer på sitt topp ytelse. Å gjøre de riktige justeringer