Amopage

Hvordan justere en Edelbrock 4 forgasser

- Views 7
Advertisement

Hvordan justere en Edelbrock 4 forgasser


Den Edelbrock 4-forgasser er en mekanisme som leverer brennstoff til motoren, og, når de blandes med luft, skaper små eksplosjoner i de fire sylinderkamrene for forbrenningsmotoren. Mens de fleste forgassere er laget med en eller to løp, er 4-forgasser primært utstyrt i med høy ytelse kjøretøyer. På grunn av vær og alder, kan forgassere bli ubalansert og ustemt. Ved hjelp av en flat skrutrekker, kan du justere hastigheten på drivstoff-levering system for å gi en jevn kjøreopplevelse.

Du trenger

Flat skrutrekker

Brukermanual

Bruksanvisning

Parkere bilen vekk fra trafikk og engasjere i nødbremsen for ekstra sikkerhet. Start motoren og la den varmes opp i flere minutter for å la choken til helt åpen.

Rådfør deg med kjøretøy og forgasseren eiers manualer for å finne de anbefalte omdreininger per minutt (RPM) hastighet for din modell. De fleste high performance biler med en Edelbrock 4-Barrel forgasseren må løpe rundt 800 til 900 RPM i hvilemodus.

Finn forgasseren tomgang skruen nær fronten av enheten, siden nærmest deg. Med en flat skrutrekker, dreies skruen mot urviseren for å redusere RPM hastighet og med urviseren for å øke hastigheten.

Lytt etter motorstøy. Juster tomgangsskruen til forgasseren gjør en lav, summing. Hvis du begynner å høre en høyere pitch støy, justere skruen den andre retningen til du finner en fin motor banen. Bekrefte med det anbefalte nivået ved å se på RPM nivåer på dashbordet.

Vent noen minutter for å sørge for at forgasseren ikke fortsetter å svinge mellom hastigheter. Hvis hastigheten fortsetter å øke og redusere mens inaktiv, kan det være på tide å bytte ut forgasseren. Hvis ikke, er du trygt å kjøre bilen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-edelbrock-4-forgasser/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en Edelbrock Quicksilver Carburetor
  - 阅 1

  Edelbrock forgassere antas å være blant de enkleste forgassere på markedet for å justere. Det er fire mulige justeringer som kan gjøres til Edelbrock Quicksilver forgasseren. Disse er inaktiv hastighet, lav-mid range, full-mellomklassen og gasspedale

 • Hvordan justere en Holley 600 forgasser
  - 阅 29

  Den Holley 600 er en stor forskyvning forgasser, vurdert ved 600 kubikkfot pr minutt av luftstrømmen. Denne forgasser er beregnet for bruk på store plenums inntak og store forskyvningsmotorer likt. Justering av 600 vil bli gjort med forgasseren monte

 • Hvordan justere en Harley CV forgasser Hvordan justere en Harley CV forgasser
  - 阅 33

  Harley-Davidson Motor Co brukte konstant hastighet (CV) forgasseren i 1988 Sportsters, 1990 Big Twins (EVO og TC88) frem til 2006. Siden da har alle Harley-Davidson motorsykler gjøre bruk av drivstoff injeksjon. CV forgasser kan vise tegn på å måtte