Amopage

Hvordan justere en Carter forgasser

- Views 14
Advertisement

Hvordan justere en Carter forgasser


Carter forgasser har eksistert i svært lang tid. Den WCFB forgasseren som kom på noen av de tidligste Corvettes fortsatte i produksjonen gjennom midten 60-tallet. Carter AFB modellen ble introdusert i 1957 begynte å overskygge den WCFB. Carter AFB manglet den voluminøse vekten av WCFB og tilbys mer luftstrøm kapasitet, dramatisk øke ytelsesparametre. Den AFB ble populær på Ford, General Motors og Chrysler biler. I dag eier av en Carter forgasser kan gjøre noen enkle justeringer for å oppnå topp hestekrefter og ytelse.

Du trenger

Carter forgasser reparere manuell

socket sett

skralle

Skrutrekkere

Nebbtang

Stål linjal (liten)

vakuummåler

turteller

Bruksanvisning

 • 1

Sett bilen i "Park" eller "nøytral", i henhold til overføringstype. Påfør fot eller hånd brems. Løft panseret og koble den negative batterikabelen fra batteriet innlegget. Bruk en stikkontakt for å fjerne det øverste luftfilterhuset bolt, eller fjerne vingemutteren for hånd. Ta av boliger. Se i Carter manual for plasseringen av leddarmene som kobles til den øverste saken (luft horn) i forgasseren.

2

Fjern hårnål festeklemmen som festes til choken armen, ved hjelp av en nebbtang. Choken armen betjener det store strupeventil i toppen av forgasseren. Bruk tang for å fjerne klemmen som holder akselerator pumpestangen til pumpe leddarm - gasspumpestemplet sitter rett ovenfor. Koble fra ruse stang rett ved siden av den, på samme måte. Vær sikker på at du vet hvilke pin kobler hvilken spak eller stang.

3

Løsne og fjerne alle 10 luft horn skruene på oversiden av forgasseren, ved hjelp av en skrutrekker. Trekk lufthorn av og tippe den opp-ned slik at du kan se duppen mekanisme. De to flottører sitter på et horisontalt plan. Bruke en liten linjal for å måle avstanden mellom pakningsflaten av luften horn og bunnen av hver flottør. Denne avstanden skal være nøyaktig 7/16 tomme. Bruk nebbtang for å bøye den innerste tang (ved siden av flottøren) for å justere høyden. Juster begge float tanger.

4

Snu luft horn på hodet og la flyte henge - dette viser flottøren slipp. Bruke en liten linjal for å måle avstanden fra bunnen av luft horn pakningsflaten til bunnen av hver flottør. Dråpen avstanden bør være nøyaktig 1-1 / 4 tomme. For å justere flottørene, bruker nebbtang for å bøye tangene på utsiden av hengselmekanismen, enten opp eller ned.

5

Plasser luft horn tilbake på forgasseren gassflasken og sette inn de 10 festeskruene. Stram skruene med en skrutrekker. Koble til choken arm, akselerator pumpestangen og rask tomgang stang, på samme måte du fjernet dem. Bruk nebbtang til å posisjonere klippene på plass, i samme retning som da du fjernet dem.

6

Koble den negative batterikabelen midlertidig hånd. Se på stillingen av strupeventilen på toppen av forgasseren. Til en kald motor, bør ventilen være lukket. Hvis ikke lukket, løsne de tre skruene på den sirkulære strupeventilen huset og dreier huset ringe enten med eller mot urviseren for å åpne eller lukke strupeventilen. Steng ventilen svært sakte ved å dreie huset hjulet til det bare berører forgasser hals sider. Trekk til de tre skruene med en skrutrekker.

7

Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur. Se å se om strupeventilen åpner helt. Hvis ikke, løsne strupehusets skruer og gjøre en liten omdreining av skiven for å åpne ventilen helt. Stram strupe skruene med en skrutrekker. Slå av motoren.

8

Fjern vakuumledningen på forgasseren basen. Denne linjen vil rute til vakuum videre montering på fordeleren. Koble enden av en vakuummåler til vakuum nippel på forgasseren. Lokalisere tomgangsblanding skruer i bunnen av forgasseren. Bruk en skrutrekker til å skru hver skrue med klokken til de forsiktig sete. Skru dem mot urviseren 1-1 / 2 omdreininger for den første justering. Start motoren.

9

Slå en av blandingen skruene med klokken til motoren begynner å snuble. Vri samme skruen mot urviseren inntil den når det høyeste vakuum nummeret på måleren, er angitt i inches av kvikksølv. Vende det andre tomgang blanding skruen med urviseren til motoren begynner å snuble. Vri skruen mot klokken til du kommer til høyeste vakuum lesing på måleren. Slå av motoren.

10

Koble den negative leder av en turteller til et rent metall motor kilde. Koble den andre ledningen til tachometeret til den negative (-) siden på tennspolen. Start motoren. Se i bruksanvisningen for riktig tomgang rpm innstillingen for motoren din. Finn tomgangsjusteringsskrue på gasskoplingen kammen. Det sitter over blandingen skruene.

11

Juster tomgangsskruen med eller mot klokken med en skrutrekker for å sette riktig rpm for motoren din. For eksempel kan motoren krever 700 rpm - skrus tomgangsskruen til du kommer som nummer på turtelleren. Slå av motoren.

12

Fjern vakuummåleren og koble vakuumslangen på forgasseren. Koble turtelleren fører. Sett luftfilterhuset tilbake på forgasseren luft horn. Skru monteringsbolten inn for hånd, eller benyttes en mansjett. Trekk til den negative batterikabel med en stikkontakt. Prøvekjør motoren.

Hint

Du vil ha bare en flottør og en tomgangsblanding for å justere på den ikke-fire-forgasser, men det krever Samme prosedyre. Sjekk manualen for flottøren nivå og slippe spesifikasjonene for de to-barrel forgasseren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-justere-en-carter-forgasser/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en Carter 2BBL Carburetor Hvordan justere en Carter 2BBL Carburetor
  - 阅 3

  Carter to-barrel forgasseren ble brukt på millioner av innenlandske biler og lastebiler i flere tiår. Forgasseren, som enhver presisjon maskin, krever periodiske justeringer for å holde det fungerer på sitt topp ytelse. Å gjøre de riktige justeringer

 • Hvordan identifisere en Carter forgasser Hvordan identifisere en Carter forgasser
  - 阅 3

  Carter forgassere er installert på biler og lastebiler siden 1909. William Carter grunnla selskapet etter fiksing og triksing med noen av de primitive forgassere på hans tid, og innser at han kunne gjøre et bedre produkt. Så populær og pålitelig gjor

 • Hvordan justere en Carter BBD 2 Barrel
  - 阅 0

  Den BBD var en to-barrel forgasseren produsert av Carter på 1960- og 1970-tallet. Den BBD ble produsert utelukkende for Chrysler, Plymouth og Dodge biler. Som med alle forgassere, krever BBD periodiske justeringer. De inaktive blandingsskruene bestem