Amopage

Hvordan Juster til Empty Nest

- Views 0
Advertisement

Hvordan Juster til Empty Nest


Etter år med pleie dine barn, vil dagen komme når den siste er klar til å gjøre overgangen til voksenlivet og et selvstendig liv. Om han kommer bort til college, begynte en ny ektefelle i en leilighet på egen hånd, eller bare flytte inn med venner på tvers av byen, kan du oppleve en tid med tristhet, ensomhet eller sorg ofte referert til som Empty Nest syndrom. Selv ikke en medisinsk diagnose, er det et anerkjent sett av følelser som foreldre må erkjenne og arbeide gjennom å flytte til en ny fase i livet.

Bruksanvisning

 • 1

Start forberedelsene tidlig ved å bli involvert i aktiviteter eller grupper før barnet har flyttet hjemmefra. Dette vil hjelpe deg til å dvele mindre på hans fravær og justere raskere enn om du venter. Det kan også være en god måte å møte andre tomme nesters som kan gi råd om ulike aspekter av din situasjon, eller som bare kan lytte når du trenger å snakke gjennom dine følelser.

2

Vurdere hva du har oppnådd som en forelder, fra å holde barnet ditt sunt å undervise sine ferdigheter og verdier. Denne kunnskapen vil hjelpe deg å gjenkjenne en godt utført jobb og fokusere på dine fremtidige bestrebelser.

3

Unngå å gjøre store endringer i livet ditt med en gang, for eksempel nedbemanning til et mindre hus. Du må kanskje opp til to år for å justere fullt til denne nye livsstilen, og du kan komme til å angre på plutselige beslutning senere.

4

Omdefinere selv basert på dine interesser og personlige forbindelser. Lag en liste over roller du har, fra kone å trener til hest lover. Deretter bestemmer hvor du kan være i stand til å utvide disse rollene. For eksempel, hvis du alltid har elsket ridehester, nå kan være et godt tidspunkt å jobbe frivillig på et nærliggende stabil eller tilby ridetimer til barn i helgene. Det er også en god tid til å forfølge en drøm du alltid har holdt nær hjertet ditt.

5

Tenne ditt forhold til din ektefelle og venner. For eksempel vie den nye ikke-foreldre tid til å utforske nye byer med din ektefelle eller bli med en vin klubb med kjærester. Hvis du er singel, prøve å møte andre mennesker med samme interesser gjennom en online møte opp stedet.

6

Utvikle et nytt forhold med voksne barn basert på hans uavhengighet. Finn måter å få kontakt med ham uten overskridelser hans grenser eller truende sin nye følelse av selvstendighet.

Hint

Snakk med helsepersonell umiddelbart hvis du opplever langvarig følelser av tristhet eller tegn på depresjon som følelser av håpløshet eller overdreven sove.

Oppmuntre barnet ditt uavhengighet uten å gjøre ham føler seg skyldig for din sorg. Dette vil tillate ham å forlate hjemmet følelsesmessig og fysisk, som begge er nødvendig for hans fullstendig utvikling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-juster-til-empty-nest/ "

相关文章!
 • Hvordan hjelpe en Enkemann mamma Juster til en Empty Nest
  - 阅 0

  Alle foreldre må forholde seg til det faktum at deres barn vil til slutt lov til å gå på college eller bare leve på egenhånd. "Empty Nest syndrom" kan være vanskelig for noen foreldre. En kvinne som har mistet sin mann vil ha en enda vanskeliger

 • Empty-Nest syndrom og depresjon Empty-Nest syndrom og depresjon
  - 阅 0

  Som de blir voksne, vil trolig være ledsaget av komplekse følelser og utfordrende justeringer barnas avgang fra familiens hjem. Effekten av et tomt reir kan variere fra ødeleggende for frigjørende, sier de ansatte på Mayo Clinic i artikkelen, "Empty

 • Hvordan legge til min kone til My Blueshield Regler Hvordan legge til min kone til My Blueshield Regler
  - 阅 1

  Hvis du trenger å legge til din kone til din nåværende Blueshield helseforsikring på grunn av siste ekteskap, din kone miste sin jobb, eller av andre grunner, må du følge en rekke trinn. Passende papirer og skjemaer må fylles ut for add-on til å skje