Amopage

Hvordan Juster Hovedlys i en Kia Spectra

- Views 0
Advertisement

Etter 1995, Kia byttet justering for Kia Spectra. I stedet for å være i stand til å justere både den vertikale og horisontale baneveier, Kia elimineres den horisontale justeringen. Hvis du har en 1994 eller 1995 Kia Spectra, drar du nytte av å ha de horisontale justeringsskruene.

Du trenger

maskeringstape

Phillips skrujern

Bruksanvisning

 • 1

Tømme noen ekstra last du ikke bære i bilen på en daglig basis. Pump opp dekkene til riktig lufttrykk og legge til ca 65 pounds av vekt i førersetet for å senke bilen til riktig høyde.

2

Finn et nivå sted nær en vegg og sette Kia Spectra i park (med nødbrems utlevert). Kontroller at du har frontlysene er slått på.

3

Finn midten av banen banen på veggen og merk midtpunktet for hver frontlys på veggen med maskeringstape.

4

Sikkerhetskopier Kia Spectra til du kommer til en avstand på 25 fot fra veggen. Park, satt beredskap pause og slå av bilen.

5

Trekk panseret utgivelsen og åpne panseret. Du må finne de lyktejusteringsskruene, som bør være på toppen av frontlys boliger. For '94 og '95 modeller, justerer den ytre skruen vertikal bane og den indre skruen beveger horisontal bane.

6

Skru justeringsskruene med en stjerneskrutrekker. Se merkene på veggen mens du justerer. Du må justere hver frontlys separat.

Hint

Ikke tving justeringsskruen for å slå; bruke et smøremiddel for å løsne grepet og prøv på nytt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-juster-hovedlys-i-en-kia-spectra/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte tennplugger i en Kia Spectra
  - 阅 0

  Kia Spectra motorer er tilgjengelig i 1,5, 1,6, 1,8 og 2,0 liters størrelser. Du bør bytte tennplugger i dine Spectra hver 30.000 miles for å sikre bilen starter og går riktig. I noen Kia Spectras blir tennplugger plassert under et svart deksel på to

 • Hvordan endre Termostat i en Kia Spectra
  - 阅 0

  Kia Spectra passer regningen for kostnader, drivstofføkonomi og stor stil og substans. Kia lanserte Spectra i 2000, men de virkelig store forbedringer skjedde med den andre generasjonen, som ble introdusert i 2005. En lang liste over standard utstyr,

 • Hvordan Juster Clutch i en Kia Spectra
  - 阅 0

  Kia Spectra pålitelighet er hva endears det til sine eiere. Til tider, derimot, må du ha arbeidet gjort på clutchen. For det meste, kan du gjøre det selv. Bruksanvisning 1 Kontroller nivået av clutch væske i Kia Spectra reservoar som ligger på baksid