Amopage

Hvordan Juster Clutch i en Toyota Corolla

- Views 0
Advertisement

Justering av clutch av Toyota Corolla er noe du kan gjøre selv. Du kan endre pedal høyde, den frie lek og et punkt der det engasjerer. Kontroll av væskenivået i reservoaret er også en viktig del av clutchen forsiktighet.

Du trenger

clutchvæske

Skiftenøkkel eller fastnøkkel

Tang

Bruksanvisning

 • 1

Sjekk under panseret. Dette bør alltid være første skritt når søker å justere clutchen på Toyota Corolla for det kan spare deg for tid og penger. Hvis nivået av bremsevæsken i reservoaret er lav, må den skiftes. Hvis væsken konsekvent drenerer raskere enn den burde, sjekk for en sprukket reservoar og erstatte det.

2

Juster clutch ved å endre pedal høyden på Toyota Corolla. Løsne mutteren, får clutchen til den posisjonen du liker og stram mutteren. Teste den for å se om pedalen engasjerer der du ønsker. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.

3

Endre eller justere fri lek i clutchpedalen på Toyota Corolla gå til master sylinder og løsne låsemutteren. Du kan flytte stangen opp eller ned, i henhold til dine preferanser. Toyota anbefaler en rekke 5mm til 15mm.

4

Endre avstanden støtstang av slavesylinder trekk før betjening av clutchen gaffel i din Toyota Corolla. Etter å ha løsnet låsemutteren, holder det med en skiftenøkkel mens du slår på støtstangen tips.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-juster-clutch-i-en-toyota-corolla/ "

相关文章!
 • Hvordan Endre bremseskiver på en Toyota Corolla Hvordan Endre bremseskiver på en Toyota Corolla
  - 阅 0

  Å vite hvordan du endrer bremseskiver på Toyota Corolla er en moderat utfordrende initiativ for gjør-det-selv bilmekanikere. Men hvis du har endret bremseklosser før, vil det være en relativt enkel løsning. Gjør din egen vedlikehold sparer ikke bare

 • Hvordan justere frontdekselet på en Toyota Corolla
  - 阅 1

  Hvis frontdekselet på Toyota Corolla er ute av posisjon, kan det føre til flere problemer enn bare å åpne og lukke døren. Det kan også skade komponenter i døren, sammen med deler på karosseriet. Justere posisjonen til bilen dør er en utfordrende oppg

 • Hvordan erstatte Bilhøyttalere På en Toyota Corolla
  - 阅 0

  Toyota Corolla er en kompakt sedan som har vært et fast innslag i Toyotas utvalg i mange år. Først introdusert i 1960, har det vært mest populære i USA siden 1990-tallet. Skifte bilens høyttalere på en Toyota Corolla krever fjerning av noen karosseri