Amopage

Hvordan jeg tvinge skjæret blomstene til å blomstre?

- Views 0
Advertisement

Hvordan jeg tvinge skjæret blomstene til å blomstre?


En vakker bukett med blomster kan lyse opp ethvert rom, men når du klippe blomstene før de blomstrer, kan du ha problemer med å få dem til å åpne. Snarere enn å sitte og vente på dager for blomstene til å blomstre - som de kanskje aldri gjør - du kan ta noen skritt for å dytte dem i retning av å åpne opp, og samtidig utvide sine liv.

Du trenger

Oppvasksåpe

Svamp

Vase

Saks

Vann

Bruksanvisning

Rengjør blomstervase grundig. Det er viktig å fjerne eventuelle bakterier, som kan hindre blomstenes evne til å ta opp vann.

Skjær stilkene i en vinkel. Bruke svært skarp saks. Når du kutter stammen på skrå, det holder stammen åpen for vann, mens en rett-på tvers cut kunne kutte vann av. Jo mer vann blomst kan få, jo raskere vil det blomstre.

Fjern bladene fra bunnen av blomsten. Den delen av stammen som vil bli dekket av vann bør være helt blad-fri. Bladene kan stjele vann fra knopper, og du vil knoppene å få så mye vann som mulig.

Fyll vasen med varmt vann. Det bør ikke være varmt - bare lunken. Denne temperaturen vil oppmuntre de blomstrer for å åpne.

Skift vann hver 24 hus. Hvis blomstrer er fortsatt ikke åpne, bruke varmt vann igjen. Hvis de har åpnet, bytte til kaldt vann for å bevare livet av blomstene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-jeg-tvinge-skjaeret-blomstene-til-a-blomstre/ "

相关文章!
 • Hvordan få Hage Clematis blomstene til å blomstre Hvordan få Hage Clematis blomstene til å blomstre
  - 阅 0

  Clematis vinstokker er like hjemme accenting vakker arkitektur eller lysere gamle vær-farget trekonstruksjoner. Clematis vinstokker har 300 navngitte varianter og tusenvis av hybrider. Ordet klematis er gresk for klatring vintreet, og selv om noen av

 • Kan jeg tvinge Gladiolus pærer til å vokse? Kan jeg tvinge Gladiolus pærer til å vokse?
  - 阅 0

  Ingenting sier våren som ferske blomster, men for mange gartnere, er vinteren rett og slett for kjedelig og grått. Tvinge pærer som Gladiolus å blomstre innendørs kan legge litt av våren til de lange vintermånedene. . Funksjon "Tvinge" er betegn

 • Hvordan jeg Text en sint jente til å like meg igjen? Hvordan jeg Text en sint jente til å like meg igjen?
  - 阅 0

  Du har gjort den jenta du har vært i sint, igjen. Så mye at hun ikke engang liker deg. Hun ønsker ikke å se deg, hun vil ikke ta samtaler og nå vil hun ikke engang svare via tekst. Når du har rotet og trenger å få sint jente følelsen varm og fuzzy om