Amopage

Hvordan jeg Skyll Radiator gjøre i en 1999 Chevy Blazer?

- Views 0
Advertisement

Hvordan jeg Skyll Radiator gjøre i en 1999 Chevy Blazer?


1999 Chevrolet Blazer benytter et trykksatt væskebasert kjølesystemet. Det består av flere komponenter, inklusive radiatoren og kjølevæskereservoar. Spyling av radiatoren og kjølesystemet krever fjerning av den eksisterende væske, rensing av de indre deler og legge til et nytt kjølemiddel. Fluid fjernet fra systemet er giftig og må håndteres og kasseres nøye. Hvis du ikke skylle kjølevæske i begynnelsen av sist vinter, bør du i begynnelsen av denne vinteren.

Du trenger

Kjølevæske tapperøret

radiator vaskemiddel

2 liter kjølevæske

8 liter destillert vann

Ny radiator cap

Fluid vakuum

Finn Viktige komponenter

 • 1

Finn radiatorlokket inne i motorrommet. Det er på forsiden og til venstre, ved siden av batteriet. Denne kapsel opprettholder et konstant trykk inne i colling systemet og skal aldri åpnes når motoren er varm.

2

Lokal radiatoren tappekranen. Denne enheten er i bunnen av radiatoren, på passasjersiden. Det er en liten sylinder som stikker ut av radiatoren mot motoren. Den har en liten montering på enden som du skrur slik at kjølevæsken til å flyte. Kjølemidlet passerer så ut gjennom et lite rør festet til tappekranen til bunnen av lastebilen. Hvis det mangler dette røret, erstatte det. Røret er festet til en liten mothake på bunnen av kjølemiddeltømmekranen.

3

Se etter kjølevæsketanken bak batteriet. Den har en sort plasthette, og kan ha en liten mengde av kjølevæske inne. Denne delen av systemet ikke er under trykk, og kan åpnes når som helst. Dette reservoaret kan ekstra kjølevæske på innsiden av radiatoren til å ekspandere inn i den, og deretter ble overskuddet av automatisk suges tilbake inn i radiatoren når det avkjøles.

Hell av vannet og skyll kjølesystemet

1

Kontroller at motoren er helt avkjølt. Plasser en bøtte under plastslangen er festet til tappekranen. Åpne avløpet og la all kjølevæsken for å gå ut radiatoren. Dette kan ta flere minutter siden bilen bruker nesten tre liter væske og strømningshastigheten er svært langsom. Lukk tappekranen.

2

Hell hele pakken av radiatoren vaskemiddel inn i radiatoren gjennom radiatoren lokket. Fyll resten med destillert vann. Når den er full, vente tre minutter og tilsett mer vann hvis nivået har sunket. Nivået kan falle på grunn av vann som flyter langsomt inn i andre deler av kjølesystemet. Sett radiatorlokket igjen og stram til.

3

Sveiv lastebil. La den gå i 15 minutter. Dette gjør at radiatoren vaskemiddel for å løsne eventuelle avleiringer i systemet. Hold øye med temperaturmåleren inne i lastebilen. Temperaturen bør ikke overstige 200 grader F. Dersom trucken begynner å overopphetes, slå av motoren, la den avkjøles og tilsett mer destillert vann til radiatoren.

4

La motoren avkjøles. Drenere vann og vaskemiddel fra radiatoren inn i en bøtte. Lukk radiatoren tappekranen etter strømmen stopper.

5

Fyll opp igjen med destillert vann gjennom radiatoren lokket. Kjør motoren i 15 minutter, deretter la den avkjøles. Drenere dette rent vann inn i en bøtte og lukke tappekranen. Dette trinnet sikrer at ingen gjenværende kjølemiddel eller et vaskemiddel som er igjen inne i kjølesystemet.

Påfyll av kjølesystemet

1

Hell 1 1/2 liter av høy kvalitet frostvæske / kjølevæske inn i radiatoren. Fyll resten av veien med rent, destillert vann. Tilsetning av den nødvendige mengde av kjølemiddel eliminerer første behovet for å blande kjølevæske og vann til den ønskede 50% løsning og står for eventuelt vann som er igjen i kjølesystemet. Pass på å ikke legge ferdigblandet kjølevæske, fordi dette vil kaste av den nødvendige konsentrasjon.

2

Sett på radiatorlokket med en ny. Disse caps kan svikte uten noen ytre tegn. En hette som ikke er å opprettholde riktig trykk kan hindre at kjølesystemet fra drifts og forårsake store skader på motoren. Skru hode vist alle slanger og omkringliggende deler for slitasje. Skift ut eventuelle skadde deler.

3

Kjølevæsken tappes reservoar med en væske vakuum. Fange all væske i en bøtte. Legg til en 50/50 blanding av kjølemiddel og destillert vann for å "cool" linje på den side av reservoaret. Sett lokket på igjen og stram til.

4

Sjekk kjølevæskenivået ofte etter spyling av systemet. En god regel er å sjekke en dag, en uke og en måned etter tjenesten. Legg destillert vann ved behov.

5

Kast all væske fra flush i henhold til lokale lover. Kjølevæske er giftig og søt-smaker. Noen automotive butikker og lokale deponier har beholdere for destruksjon.

Hint

Pass på å kjøpe ikke-fortynnet kjølevæske, ikke en ferdigblandet løsning.

Aldri åpne radiatorlokket når motoren er varm.

Lever alltid frostvæske / kjølevæske ansvarlig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-jeg-skyll-radiator-gjore-i-en-1999-chevy-blazer/ "

相关文章!
 • Hvordan sjekke en EGR Ventil på en 1999 Chevy Blazer Hvordan sjekke en EGR Ventil på en 1999 Chevy Blazer
  - 阅 0

  EGR på 1999 Chevy Blazer ser ut som en boks som sitter på toppen av inntak manifold. En ventil i bunnen av enheten tillater eksosgassene å resirkulere tilbake inn i forbrenningskammeret gjennom inntaksmanifolden. Dette bidrar til å redusere lystgass,

 • Hvordan jeg Skyll Radiator i Min Dodge Stratus? Hvordan jeg Skyll Radiator i Min Dodge Stratus?
  - 阅 0

  Dodge Stratus er en pålitelig og drivstoffgjerrig bil som normalt ikke krever en stor mengde hands-on vedlikehold. Men over tid din Stratus 'radiator kan korrodere og slipp små partikler av rust inn i kjølevæske. Disse små partiklene kan ha en stor i

 • Hvordan jeg Skyll Har bremsesystemet på en 1999 Cougar?
  - 阅 0

  Tatt på sine egne meritter, den åttende generasjon Cougar var en fin liten bil; det er bare den sammenheng at funnet det å sette feil - foran - pote på amerikansk jord. I sin tid, Cougar lojalister fordømte denne bilen som enda et forsøk på å erstatt