Amopage

Hvordan jeg Remote Start en Pontiac G6?

- Views 0
Advertisement

Hvordan jeg Remote Start en Pontiac G6?


Pontiac G6, som ble introdusert i 2003 som den nyere versjonen av Grand Am, har en rekke av de samme teknologiene og evner som sin forgjenger. Blant disse er muligheten til å fjern starte bilen fra i huset ditt, eller enda et par hundre meters avstand, i et kaldt eller snødekt parkeringsplass. Remote starte bilen kan gjøres i intervaller på 10 minutter, noe som åpner for ekstra sikkerhet og bekvemmelighet.

Bruksanvisning

Sørg for at bilen er av og tastene er ute av tenningen. Trykk og slipp "Lock" -knappen på fjernkontrollen starter.

Vent til slusene til syklus og trykk og hold på "Start" -knappen på fjernkontrollen til bilens lys blits og motoren starter. På dette punktet, vil motoren gå i 10 minutter på egen hånd.

Trykk på "Lås" -knappen igjen og trykk og hold på "Start" -knappen etter 10 minutter for å starte motoren for andre gang. Du kan også skrive inn bilen med tenningsnøkkelen og snu bilen på manuelt mens den automatiske start er i gang eller etter at den er slått av.

Trykk på "Lås" -knappen på fjernkontrollen mens den automatiske start fortsatt kjører, og trykk og hold "Start" -knappen på nytt for å slå av motoren før 10 minutter utløp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-jeg-remote-start-en-pontiac-g6/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte Vindusviskere på en Pontiac Sunfire
  - 阅 4

  Når du finne ut mysteriet om hvordan vindusviskerne på Pontiac Sunfire er festet til viskerarmer, og erstatte dem vil bli en enkel oppgave. Oftest, trenger du ikke engang gidder å tenke på vindusviskerne inntil de ikke rydder frontruten under dårlig

 • Hvordan jeg installere en startsnoren på My snøfreser?
  - 阅 2

  Problemet med snørydding verktøy som en snøfreser er at når noe skjer med det, prøver du å bruke den til å fjerne snø. Hvis startsnoren knakk, har du sannsynligvis ikke engang hatt en sjanse til å starte den og fjerne snøen, og nå har du et problem.

 • Hvordan jeg navn jeg en gruppe av fliser på startskjermen i Windows 8? Hvordan jeg navn jeg en gruppe av fliser på startskjermen i Windows 8?
  - 阅 1

  Windows 8: Videoer (14) Hvordan kan jeg åpne Må skrivebordet i Windows 8? Hvordan jeg Avslutt Windows 8? Hvordan kan jeg omorganisere App fliser på startskjermen i Windows 8? Hvordan jeg logger på Windows 8 Bruke et bilde passord? Hvordan jeg Gruppe