Amopage

Hvordan Introduser deg selv i en Business E-post

- Views 0
Advertisement

Mange forretningsbruk e-post via faks og "brevpost" på grunn av rask respons epost gir både bedrifter og kunder. Hvis dette er første gang du er å nå ut til en bestemt bedrift eller klient, er det viktig at du introduserer deg selv og forklare årsaken til din e-post. Akkurat som når du skriver et forretningsbrev, er det visse regler du må huske for å være profesjonell mens ordentlig introdusere deg selv.

Hvordan Introduser deg selv i en Business E-post

Trinn 1:

Skriv formålet med virksomheten e-post i e-posten "Emne" linje. Hvis du sender ut et bryllup kontrakt til en klient, for eksempel skrive "Wedding Contract" i emnefeltet. Emnefeltet bidrar til å forsterke formålet med virksomheten epost.

Hvordan Introduser deg selv i en Business E-post

Steg 2:

Start e-post med riktig hilsen. Business e-post bør startes "Kjære Herr / Fru / Frøken etc." eller "Til hvem det måtte angå." Fornavn er ikke hensiktsmessig i en hilsen om en virksomhet e-post.

Hvordan Introduser deg selv i en Business E-post

Trinn 3:

Forklare hensikten med e-posten i den første linjen. Bruke uttrykket "Jeg kontakter deg angående", "Jeg skriver som svar" eller noe lignende. Starte en bedrift e-post med "mitt navn er", eller noe lignende er ikke riktig.

Hvordan Introduser deg selv i en Business E-post

Trinn 4:

Snakk om deg selv i e-posten bare når det passer. Når du sender en CV, for eksempel skrive noen korte setninger om din arbeidserfaring og hvorfor du er rett plass for jobben. Husk at en bedrift e-post er ikke et følgebrev. Når du sender en virksomhet arbeid e-post, introdusere deg selv basert på din posisjon med selskapet (For eksempel: "Jeg er direktør for salg på ...").

Hvordan Introduser deg selv i en Business E-post

Trinn 5:

Avslutt epost riktig. "Vennlig hilsen" og "Takk" er to skikkelige konklusjoner for business e-post. Fullfør e-post med både for- og etternavn.

Hvordan Introduser deg selv i en Business E-post

Hint

Husk å bruke riktig stavemåte, kapitalisering og grammatikk i business e-post. Vis business e-post som du ville gjort forretningsbrev.

Alltid lagre en kopi av business e-post du har sendt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-introduser-deg-selv-i-en-business-e-post/ "

相关文章!
 • Hvordan Introduser deg selv på en Beauty Pageant
  - 阅 0

  Hvordan Introduser deg selv på en Beauty Pageant. Innføringen i en skjønnhetskonkurranse, enten på scenen eller i privat intervju, er et avgjørende øyeblikk for en konkurrent. Lær å introdusere deg selv ordentlig, og du kan gjøre et varig inntrykk på

 • Hvordan Introduser deg selv Profesjonelt Hvordan Introduser deg selv Profesjonelt
  - 阅 0

  Måten du presentere deg selv i et profesjonelt miljø setter tonen for hvordan andre ser deg. En godt gjennomtenkt intro kan etablere deg som en troverdig og kunnskapsrik business person, mens en laber innledning kan reise tvil om profesjonalitet. All

 • Hvordan Introduser deg selv i Online Dating Hvordan Introduser deg selv i Online Dating
  - 阅 0

  Online dating har blitt en moderne måte å finne kjærligheten på nettet, så å kunne presentere deg selv i online dating er spesielt viktig. Ved å skrive klart og unngå skrivefeil, noe som gir dem det grunnleggende, å være ærlig, og fokusere på likhete